„Motorola Droid 4“ – jau gruodį?  (2)

Internete pasirodė nutekinta informacija apie tai, kad, nepraėjus nei pusmečiui nuo „Motorola Droid 3“ pasirodymo, į rinką įžengs naujasis „Droid 4“ – jo pasirodymas parduotuvėse prognozuojamas gruodžio pirmoje pusėje. Tokią sparčią modelių kaitą rinkos specialistai argumentuoja stiprėjančiu poreikiu konkuruoti su kitais gamintojais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal internetinio portalo Droid-Life.com skelbiamą informaciją, naujasis telefonas bus panašus į „Droid Razr“ savo stiliumi, turės fizinę klaviatūrą, o iš greitaveiką užtikrins 1.2 GHz taktinio dažnio ir du branduolius turintis mikroprocesorius ir 1 GB RAM atminties. Apie „Android“ versiją šiame išmaniajame telefone kol kas oficialios informacijos nėra, tačiau spėjama, kad tai bus ta pati ketvirtoji OS versija „Ice Cream Sandwich“, su kuria kartu parduotuvėse pasirodys jau netrukus ir neseniai pristatytas „Samsung Galaxy Nexus“. Galbūt netgi šie telefonai pasirodys tą pačią dieną? Bet kol kas iš oficialių „Motorola“ atstovų informacija nei patvirtinama, nei paneigiama.

Iš kitų parametrų vertėtų paminėti 4 colių įstrižainės AMOLED ekraną, 10,2 Mbps duomenų perdavimo spartą galintį pasiekti 4G LTE mobiliojo ryšio modulį, priekinę vaizdo kamerą, skirtą pokalbiams, 8MP raiškos galinę vaizdo kamerą ir „micro-HDMI“ standarto jungtį. Tikėtina, jog, analogiškai telefonui „Nokia N8“, šio modelio baterijos vartotojai savarankiškai išimti negalės, tačiau galinis dangtelis bus atidaromas specialiu šiam tikslui numatytu įrankiu, tam, kad būtų galima įdėti SIM ir SD korteles.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: