„Microsoft“ gali išleisti „Office“ versiją „iPad“ planšetėms  (0)

Internetinio portalo „The Daily“ teigimu korporacija „Microsoft“ svarsto galimybę išleisti savo biuro programų paketo „Office“ versiją, skirtą planšetiniams kompiuteriams „iPad“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „iPad“ užima 70-80 % pasaulinės planšetinių kompiuterių rinkos. Ekspertų manymu, „Office“ versijos planšetėms išleidimas leis „Microsoft“ neblogai užsidirbti. Taip pat teigiama, kad „Microsoft“ kuria savo biuro programų paketo versiją operacinei sistemai „Mac OS X Lion“. Manoma, kad naujos „Office“ versijos pasirodys 2012 metais.

Taip pat manoma, jog adaptuotos programinės įrangos versijos bus suderinamos su „Microsoft“ paslaugomis „Office 365“ ir išmaniesiems telefonams skirta „Windows Phone Office Hub“.

„Microsoft“ jau dabar turi nemažai įvairaus populiarumo sulaukusių programėlių, skirtų „iPad“ platformai. Tarp jų patenka „Bing“, „MSN Onit“ ir „MSN OnPoint“ programėlės. Išmaniajam telefonui „iPhone“ kompanija yra sukūrusi dar daugiau produktų, tokių kaip „Microsoft Tag“, „Windows Live Messenger“ ir „Wonderwall“.

„Office“ paketas yra itin gerai parduodamas šios kompanijos kūrinys, pardavimais nusileidžiantis tik operacinėms sistemoms „Windows“. Prognozuojama, jog šiais metais iš „Office“ pardavimų „Microsoft“ uždirbs daugiau kaip 15 milijardų dolerių, praneša internetinis portalas „Business Insider“. Sukūrus naujas produkto atšakas kitoms platformoms – tokioms kaip „iPad“ – pajamos turėtų augti dar labiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: