Nuteista alytiškė: neetiškus komentarus internete išprovokuoja gėjų elgesys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Ligitas 2011-12-05 10:23
Įdomu, kas ir kaip nustatė, kad ten buvo būtent jos komentaras?
Uogienius 2011-12-05 10:39
Turbūt paprastai, dienraštis pasakė ip policijai, tiekėjas interneto pasakė kieno ip, draugai prisiminė, kad tą dieną pas juos lankėsi ta moteriškė, ta moteriškė žinodama, kad nebeišsisuks prisipažino. Tik įdomu, ar apsimoka dėl tokių smulkmenų visokius kvailus kaimiečius gaudyti. Policijos, prokurorų ir teismo darbas visgi man kainuoja.
Ligitas 2011-12-05 10:44
Bet taigi moteriškė galėjo sakyt kad ne ji ir viskas. Kas būtų patvirtinęs? Galėjo sakyt, kad per Wi-Fi gal kas prisijungė ir parašė komentarą.
marius111 2011-12-05 10:47
Man įdomu pagal ką jie atsirenka ką bausti, nes jei paskaitai kokio straipsnio kur paminimas Kubilius, žydai ar Amerika komentarus, tai ten vos ne kas antras atvirai grasinantis ar stipriai įžeidžiantis. Nemanau, kad gerai valdžia daro, jei bedarbę moteriškę padaro atpirkimo ožiu.
immortallt 2011-12-05 10:48
Kai kas nors paduoda skunda, privalo istirti.
psionic 2011-12-05 11:04
ei ei... uogieniau... alytus ne kaimas
blizzard 2011-12-05 11:56
jeigu Lietuva kaimas tai Alytus irgi ne ką geriau.. just saying.. anyway, mane kartais pykdo kaip gėjai gauna užtarimą, o tuo tarpu smurtas prieš vaikus tampa suprantama ir toleruojama kasdienybe.. Ką aš galiu pasakyti - APGAILĖTINA.. Juk neina į random forumus neieško bet kokio straipsnio ir ten nerašo "aš nekenčių gėjų" tokius komentarus rašo ten kur tema būtent yra apie seksualines mažumas. kitas dalykas, kam reikia akcentuoti kad tu esi homoseksualus? ponai patys kaip žydai karo metais žvaigždutes kabinasi ir po to verkia kad juos skriaudžia.. Niekas jūsų neverčia įrodyti kad esat heteroseksuolus, tai yra asmeniniai dalykai todėl nematau jokio reikalo skelbtis apie tai visam pasauliui tai nėra tolerancijos skatinimas tai greičiau yra priekabių ieškojimas ar per didelis viešumas kas daug žmonių ir erzina.. p.s. pritariu nuteistajai, jeigu jie nesiviešintų ir neprovokuotų dėmesio į save, niekas prie jų ir nekibtų. Šiuo metu yra kiek kitaip..
Uogienius 2011-12-05 12:14
Manau man ši citata visą likusią dienos dalį praskaidrins. Spauda bulvarinė, tai ir rašo visokias smulkmes ir nesąmones. Bet niekas neverčia tavęs to skaityti. Ir žinok yra ne vien mušamų vaikų problemos, dar yra narkotikai, alkoholizmas, korupcija ir milijonas kitų, ir kaip supratau, tau atrodo gėjai pasisaviną visą dėmesį tų problemų? Ne tavo ar mano reikalas, kito žmogaus moralė, kol tai nepažeidžia kitų žmonių ar gyvūnų kokių tai rimtų ir protingų teisių .
Zergas 2011-12-05 12:22
ir kaip sis straipsnelis susijes su technologijom?reitingui pasikelt?per daug demesio tiems susireiksminusiems ir demesio stokojantiems "irgi normaliems" individams.kodel pvz kai toks Landzbergis jau 20 metu nesustodamas garsiai saukia apie Rusijos gresmes ir akivaizdziai kursto tautine nesantaika niekas jam ne zodeliu neuzsimena kad gal laikas prikast liezuvi?bet uztai kai koks varguolis paraso savo nuomone,musu visagalis teisingumas ji kaipmat priciumpa
Arns 2011-12-05 12:24
Blizzard atsargiau su komentarais, gėjai gėjais, bet žydai dar blogiau. O tamstos komentaras, be skyrybos ženklų, labai "aštrus". Galima suprasti ir tiesiogiai, o galima suprasti ir tarp eilučių, kad žydai patys prisidirbo ir pasikabino geltonas žvaigždes.
Atlast 2011-12-05 12:51
negaiskit laiko tiems gejams. yra tai yra, ka pakeis pikti zodziai?..
Plikas 2011-12-05 13:15
Hmz 2011-12-05 13:46
1. Statistika rodo, kad tie, kas pažįsta homoseksualių žmonių, būna jų atžvilgiu tolerantiškesni. Būtent viešumas iškelia su homoseksualumu susijusius klausimus atvirai visuomenės diskusijai. Atvirkščiai, būtent homoseksualų slapstymasis tampa puikia priedanga netolerancijai sykiu su iliuzija, kad jokios netolerancijos nėra. 2. Heteroseksualai savo orientaciją kaišioja kiekviename žingsnyje. Žurnalai kasdien rašo apie žymesnių žmonių vedybas ar bendrą gyvenimą; "antroji pusė" yra be jokios gėdos pristatoma draugams ir kolegoms; heteroseksualių porų įvaizdis nuolat eksploatuojamas reklamose, ir t.t. Man panašu, kad šia tema nesi bandęs savarankiškai pagalvoti, ir kol kas kartoji tai, ką esi išgirdęs ar perskaitęs.
faktas 2011-12-05 14:52
Geriausias komentaras! Įsivaizduoju, kaip supanikavo tie, iš kurių kompiuterio ta kvaila moterėlė parašė komentarą.
enternald 2011-12-05 15:02
Gėjai nėra įprastas reiškinys, gana ir aš kreivai žiūriu, bet ar apsimoka gaudyti visokius besiputojančius "varguolius" pasisakančius necenzūriniais žodžiais. Kuo jie kalti, kad jų protelis neišneša atsakomybės, kad putotis negerai. Pažiūrėkit kas buvo sulaikyti, pagrinde pensininkai, bedarbiai. Įdomi ar jiems homoseksualai ką nors trukdo ar jų aplinkoje yra daug nestandartinės pakraipos žmonių, kurie jiems trukdytų. Ir jie garsiausiai rėkia... Tokius žmonės apsimokėtų ignoruoti, tegul delfyje pjaunasi. Teisėsaugai išvis nereikalingos išlaidos. Kiek teisminis procesas kainuoja, kiek visa paieška svetainėje. Ir pusė bus bereikšmiai kaltinimai. Taipogi aš prieš tokią cenzūrą.
punktyras 2011-12-05 15:03
Nešnekant ir ignoruojant, problemos neišnyksta. Tada reikėtų uždrausti jausmus rodyti ir visoms heteroseksualioms poroms, kad nebūtų jokios diskriminacijos.
Nerealiai 2011-12-05 15:37
Vilnius kaimas, ką jau kalbėt apie Alytų. ;D Aš tai pilnai pritariu tokioms bausmėms, gal žmogai pradės galvot ką rašo ir pagaliau supras, kad negali rašyti visko kas pakliūna. Gal to dėka sumažės intelekto nesužalotų žmonių komentarų skaičius, kuriuose be keiksmų ir varymų daugiau nieko nebūna. Kalbu netik apie homoseksualų įžeidinėjimą, bet apskritai apie žodžius, kurių kai kurie žmonės nerenka. Kas dėl paradų visokių, tai pats esu irgi prieš tuos paradus, kur jiems būtina išreikšt save, na bet šiais laikais mažumos pastebėjau visada įgauna didesnę persvarą įstatymų atžvilgiu. Panašiai kaip ir su rasizmu, kartais gaunasi, kad rasistas gali būti tik baltasis... Nors taip nėra. Man asmeniškai homoseksualai netrukdo nė kiek, nebent jie patys provokuoja savo elgesiu, na bet keiksmai nieko neišspręs.
Alfredukas 2011-12-05 15:42
Truksta zodziu! Tai ka, jei rasydamas si komentara, desineje matau tai nuoga uzpakali, tai "Ievos kostiume", privalau pamatyti tada kai nenoriu, o ne tada kai man norisi, ir jei pakomentuosiu neigiamai, as taip pat nesiu atsakomybe? Tai kuo gi skiriasi tie homikai nuo tu "nekaltu" mergaiciu? Gal jie nelieciamuju kastai priklauso? Sveiku protu neimanoma suvokti! Iki ko prisigyvenom, kad ligoniams nieko negalima nei patarti, nei pasakyti, nei pabarti. Patys tai to niekad nesupras. Kita vertus, akivaizdu, jei tokie istatymai atsirado, kas yra valdzioje. Kokia valdzia, tokia tvarka... technologijos.lt vyksta konkursas "Mokslo ir Religijos Santykis XXI amziuje". Kita tema turetu buti: "Zmonijos Raida XXI amziuje, Globalioje Homoseksualu Itakoje", arba "Ar Dievas Homoseksualus, Ar Homoseksualai Dieviski?"
keine_lust 2011-12-05 17:14
runkelis
Nedurnas 2011-12-05 17:26
Pasaulyje turim 7mlrd zmoniu, gamta kontroliuoja zmoniu populiacija siuo ''homoseksualizmo'' genu. Ko jus tiek neapykantos jauciat zmonem? Kaskokiu tamsuoliu kruvos renkasi i ta delfi ir panasius portalus pasidalint savo vienintelem ''teisingiausiom'' nuomonem apie dalykus kuriu neismano kuo labiau izeidziant kanors. Atseit kodel negaliu blogu dalyku komentuot, butinai tik gerus? Nesu mates, kad kada nors koks zmogus protingai sneketu apie taip kaip homoseksualizmas yra blogas musu visuomenei, visada prieinama arba prie religijos arba tiesiog, kad taip turi but ir gejai tiesiog ''blogi''. (+kruva izeidzianciu teiginiu) Norim pasirinkimo laisves uzdrausdami rinktis kitiems. Kaikur pasakius, kad esi homoseksualus dar ir i galva gausi ir kaikas dar ir pateisins toki smurta.