„Google“ biuras Londone: nuo kavos laboratorijos iki kino teatro (Video)  (3)

„Google“ biure Londone 350 darbuotojų gali mėgautis kino teatru, vidiniu parku, kavos laboratorija, kurioje galima paragauti 19 skirtingų skonių kavos. Kokiais dar įdomiais dalykais gali naudotis šiame biure dirbantys asmenys?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė atsisakė atvirų biuro ar mažų kubo erdvių – vietoj jų suplanavo keletą nedidelių, malonesnių ir linksmų erdvių, kurių tikslas – įkvėpti „Google“ darbuotojus naujoms idėjoms. Be darbui skirtų erdvių „Google“ biure yra garsui nelaidus repeticijų kambarys su būgnais, pianinu, gitaromis ir kitais instrumentais. Už sienos – karaoke kambarys. Įkvėpimo darbuotojai gali ieškoti ir žaidimų kambaryje, kuriame puikuojasi naujausias 1,5 metro įstrižainės televizorius bei žaidimų konsolės. Londono biure bendrovės inžinieriai problemas sprendžia senomis programavimo kalbomis pavadintuose pasitarimų kambariuose, kurių dizainas panašesnis į naktinį klubą. Tam, kad netikėtai atėjusi idėja nepasimirštų, ją galima užrašyti ant daugelio sienų.

Maistas čia taip pat svarbus – darbuotojai nemokamai maitinami, kada tik užsinori pastate įrengtoje kavinėje, kuri gali pasiūlyti net suši barą. O kur dar kavos laboratorija su 19 skirtingų šio gėrimo rūšių, kurių penkios buvo sukurtos specialiai "Google”? Kavos puodeliu galima mėgautis vidiniame parke, kuriame rasime ne tik medžius, bet ir Mikę Pūkuotuką.

Daugiau apie šio "Google" biuro ypatumus ir pačių įmonės darbuotojų atsiliepimus žiūrėkite tolesniame video ir nuotraukų galerijoje:



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: