„Google“: kitąmet dauguma naujų televizorių veiks su „Google TV“  (0)

Kitų metų viduryje dauguma naujų televizorių bus suderinami su paslauga „Google TV“, Paryžiuje vykstančioje „Le Web 2011“ konferencijoje pareiškė „Google“ valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas. Jo teigimu, iki kitos vasaros daugumoje naujų televizorių bus įdiegta „Google TV“ funkcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks teiginys nustebino ne vieną apžvalgininką, nes 2010 m. rudenį pristatyta „Google TV“ iki šiol laikoma vilčių nepateisinusia „Google“ naujove. Vienintelė bendrovė „Logitech“ ėmėsi gaminti specialius  „Google TV“ paslaugos priedėlius, tačiau jų pardavimų apimtys buvo tokios mažos, kad „Logitech“ šių priedėlių gamybą nutraukė.

Neseniai buvo išleista atnaujinta „Google TV 2“ versija. Programinė įranga buvo žymiai patobulinta, ji buvo atnaujinta ir „Logitech Revue“ priedėliuose, ir su „Google TV“ suderinamuose „Sony Bravia“ televizoriuose. Sklando gandai, kad 2012 m. savo televizorius, suderinamus su „Google TV“, pristatys bendrovės LG ir „Samsung“.

Tačiau apžvalgininkai prognozuoja, kad „Google“ bus labai sunku įtvirtinti „Google TV“ vadinamųjų išmaniųjų televizorių, turinčių interneto ryšio galimybę, rinkoje, nes jų gamintojai jau siūlo savas vartotojo sąsajas, suteikiančias galimybę televizoriuose peržiūrinėti internetinį turinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: