„Google“ kuria intelektualaus pagalbininko „Siri“ analogą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sakvajazas 2011-12-20 15:38
Na kur jau google nekopijuos... Tiek ir tesugeba pastaruoju metu... Nors ka cia pastaruoju, jau sunku atmint nuo kada.
Foxman 2011-12-20 16:46
Tačiau patiekia geresnės kokybės ir nemokamai
MMaarraass 2011-12-20 17:05
Google'as bent jau sugeba pats tokį daikta sukurti, priešingai nei Apple nusipirko tą Siri ir pateikė kaip naujovę idiegtą iPhone 4S. Norint ją išbandyti, žinoma reikia pirkti naują iPhone. Google tai spėju išleis prieinama visiems nemokamai.
Arwis 2011-12-20 17:09
Microsoft jau seniai turejo dar prie vistos balso atpazinimo technologija kurta savo paciu, taciau jos labai nepletejo. Apple nieko panasaus pati nekure ir neturejo. Siri buvo sukurta atskiros grupes zmoniu, ir paleista i app store, apple all together nusipirko visa kompanija su visom autorinem teisem ir paskelbe kad tai ju. Pries tai zinoma istryne siri is app store nes tai tik 4s! Na o cia tai grynai tik google atsakas i Siri ir tiek, nieko naujo jai atvirai nei stebuklingo. Juolabiau kad ir pats siri, bent kol kas tikrai ne didziausias stebuklas.
KeeperMustDie 2011-12-20 17:41
nelaukia.
ashirviskas 2011-12-20 17:41
Google voice search, sms rašymas, skambinima balsu jau tikrai daugiau nei metus yra kiekviename android'e. Todėl net neaišku kas čia ką kopijuoja..
Arwis 2011-12-20 17:47
Asmeniskai as jau issaugau is tas kopijuoja ta ir ana. As tiesiog teigiu, kad nereikia cia rekti vogia, kopijuoja - nes tai beprasmiska. Ir kad faktas jog kazka panasaus kuria neturetu nieko stebinti.
solid 2011-12-20 23:30
kada pagaliau suprasit kad ne kopijavime esme o naudojime. jei tu sukursi produkta ir jo niekas nenaudos tai net kaip kurejas tu busi NEVYKELIS. o jei sukursi/nukopijuosi/modifikuosi sekmingai padovanosi/parduosi tada busi produkto pionierius ir kitos kompanijos seks tavo pavyzdziu. tokia yra apple. kai apple produktas skina laurus prasideda kalbos kad visi viska jau buvo sukure pries juos bet... nesugebejo parduot. NEVYKELIAI sakyciau. kiek visi saipesi is Siri (pavadinimas juokingas, turiu drauga pavarde Siri) o dabar visi bando analogus kurt... kame suo pakastas? o tame kad pasirodo rinka buvo tik kol apple neparode paslaugos naudos tol niekam nebuvo idomu. o idomu nebuvo todel kad daugelis kompaniju nezinanciam ko nori vartotojui duoda programas/irenginius su tukstanciais galimu rezimu nustatymu ir maziau patyres zmogus nesigaudo kas patogu/svarbu/naudinga.
KeeperMustDie 2011-12-20 23:55
- Jei sukursi programa kurios nieks nenaudoja nebusi "NEVYKELIS", busi zmogus turintis sugebejima kurti programas, bet neturintis supratimo apie marketinga ir pateikima . O del apples - problema ne ta, kad jie ima kitu jau sukurtus produktus ir juos sekmingai prastumia, problema yra tame, kad jie teigia jog tai yra kazkas revoliucinio ir naujo - veidmainiavimas.
enternald 2011-12-21 13:54
Šūdas tas "Siri". Viso labo tai greičiau žaislas, nei kokia naudinga funkcija. Nemanau, kad tai turėtų būti prioritetas, tiek Apple tiek android kūrime. Juolab, kad net su anglų kalba vargsta, ką jau kalbėti apie tokią linksniais laikais, skirtingai tariamomis priegaidėmis apdėliotą kalbą kaip lietuvių kalba.