„Apple“ įrenginių komponentų gamykloje įvyko sprogimas  (1)

Kompanijos „Pegatron“ gamykloje, gaminančioje komponentus „Apple“ įrenginiams, įvyko sprogimas, per kurį nukentėjo 61 žmogus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Incidentas įvyko šeštadienį Šanchajuje esančioje gamykloje. Ją valdo „Pegatron“ dukterinė įmonė „RiTeng Computer Accessory“. Dauguma darbininkų nukentėjo lengvai, tačiau 23 žmonės dėl nudegimų pateko į ligoninę. „Pegatron“ atstovai teigia, kad jų gyvybėms pavojus negresia. Ceche, kur įvyko sprogimas, buvusi įranga nukentėjo nestipriai, tačiau gamybą sustabdyta, kol bus išaiškintos sprogimo priežastys.

Manoma, kad sprogimas įvyko dėl ore susikaupusios aliuminio pudros. Dėl tos pačios priežasties gegužės mėnesį įvyko sprogimas Kinijoje esančioje kompanijos „Foxconn“ gamykloje, kuri taip pat bendradarbiauja su „Apple“. Tada žuvo trys žmonės.

Nėra žinoma, kokie gaminiai buvo gaminami Šanchajaus gamykloje, tačiau bendrovė „RiTeng Computer Accessory“ tiekia komponentus kompanijoms „Dell“, HP, „Asus“ ir kitoms kompiuterių gamintojoms. Manoma, kad „Pegatron“ tiekia „Apple“ išmaniųjų telefonų „iPhone“ komponentus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: