Nauja turtuolių mada – prabangūs povandeniniai laivai  (0)

Pasaulio turtingiausiųjų socialinį statusą paprastai apibūdina jų turimi prabangūs automobiliai, įspūdingos jachtos ir nepakartojami namai. Nuo šiol jie galės konkuruoti dar vienoje srityje – povandeninių laivų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olandijos kompanija „U-Boat Worx“ Persijos įlankos turtuoliams siūlo savo gamybos povandeninių laivų, kainuojančių nuo 1 mln. JAV dolerių. Jie gali pasiekti 100 metrų gylį ir plaukioti juo neiškilus į paviršių galima iki šešių valandų. Didesniuose povandeninių laivų modeliuose gali tilpti iki trijų žmonių įgula. Kompanija sulaukė didelio susidomėjimo šiais gaminiais ir pradėjo ieškoti potencialių verslo partnerių, kurie galėtų skirti kapitalo, padėsiančio įsitvirtinti turtingose arabų valstybėse, teigė „U-Boat Worx“ pardavimų ir rinkodaros vadybininkė Charlotte Schroots. „Mus pasiekia užklausos iš Vidurio Rytų valstybių, tokių kaip Kuveitas, Omanas, Kataras, Saudo Arabija ir Jungtiniai Arabų Emyratai“, – teigė ji ir pridėjo, kad visi klientai yra šių šalių turtuoliai, turintys įspūdingų jachtų bei prabangių kurortų. Likusi pasaulio dalis veržiasi savo pinigines, tačiau arabų valstybių ekonominė krizė nepalietė. Beveik nė viena iš arabų valstybių nepranešė apie ekonomikos nuosmukį. 2010 metais milijonierių skaičius regione išaugo 10,4 proc. ir tai yra didžiausias milijonierių augimo rodiklis pasaulyje. Šiuo metu Vidurio Rytuose yra per 400 tūkst. milijonierių, kurių bendras turtas sudaro 1,7 trilijono JAV dolerių. Prabangos prekių gamintojai deda visas pastangas, kad pasiektų šiuos kraštus kaip įmanoma greičiau, ir kompanija „U-Boat Worx“ yra tik viena iš nedaugelio, bandančių išsilaikyti šioje rinkoje. „U.S. Submarines“ yra dar viena kompanija, siekianti patenkinti nepaprastą milijonierių paklausą. Jų sukurtas povandeninis laivas „Phoenix 1000“ gali konkuruoti su pačiomis prabangiausiomis jachtomis. Bendras laivo vidaus plotas siekia 460 kvadratinių metrų, jie pasiskirsto per keturis povandeninio laivo aukštus.

Privatūs povandeniniai laivai dabar jau teikia tokius pačius malonumus, kuriuos iki šiol teikdavo tik jachtos. Dėl to povandeniniai laivai gali tapti naujaisiais milijonierių žaisliukais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)