Kitais metais 7 colių ekraną turinčio „iPad“ laukti neverta  (0)

Kompanijos „Wedge Partners“ analitikas Brian Blair atmeta Internete pasirodžiusius gandus, jog 2012 metais kompanija „Apple“ gali išleisti „iPad“ versiją su mažesnės įstrižainės ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau buvo skelbiama, kad 2012 m. II pusėje kompanija „Apple“ anonsuos planšetinį kompiuterį „iPad“ su 7,85 colių įstrižainės ekranu. B. Blair tikina, kad nors „Apple“ ir testavo 7“ įstrižainės ekranus, tačiau dar nesiruošia išleisti įrenginių su tokio tipo ekranais į rinką.

Beje, jau kovo arba balandžio mėnesį „Apple“ gali anonsuoti „iPad 3“. Preliminariais duomenimis, trečiosios kartos „iPad“ turės 9,7 colio įstrižainės, 2048×1536 raiškos ekraną, „Apple A6“ procesorių, naują bazinės (angl. docking) stotelės jungtį, patobulintą akumuliatorių ir LTE technologijos duomenų perdavimo modulį.

Savo ruožtu IV šių metų ketvirtyje dabartinio „iPad 2“ gamybos apimtys yra apie 14 – 15 mln. vienetų, o 2012 m. I ketvirtį jų gamybos apimtys sumažės iki 4 – 5 mln.. Tuo pačiu bus rinkai pateikta maždaug 9,5 – 9,8 mln. vienetų „iPad 3“. Analitiko B. Blair teigimu, kompanija Apple po trečios kartos planšetinio kompiuterio debiuto ir toliau pardavinės dabartinį „iPad 2“, tačiau jau už mažesnę kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: