"MSI Voice Genie": valdyk ir spartink kompiuterį balsu  (2)

Kompanija MSI oficialiai pristatė gana įdomų gaminį – "MSI Voice Genie" bei panelę "MultiConnect". Kaip teigiama, tai pirmasis toks pasaulyje toks produktas, kuris leidžia balsu valdyti kompiuterį bei spartinti kompiuterio sisteminius komponentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su į pagrindinę kompiuterio plokštę įstatoma ir balsą suprantančia "Voice Genie" korta pristatytas ir "MultiConnect" įrenginys, kuris buvo anonsuotas dar "IDF 2011" renginio rudens sesijoje.

Pranešama, kad MSI savo valdymo balsu technologiją, kurią įkūnija minėtasis "Voice Genie", kūrė kelerius metus. Balsu galima įjungti, perkrauti ar išjungti kompiuterį, taip pat aktyvuoti spartinimui skirtą funkciją "OS Genie II".

Be to, galima sukurti ir kitas komandas, tiesa, tam reikės gerai mokėti anglų kalbą. Palaikančių "Voice Genie" technologiją pagrindinių plokščių sąraše yra visos kompanijos gaminamos sisteminės plokštės su "Intel X79" mikroschemų rinkiniu, o taip pat "Z68A-GD80 (B3)/(G3)", "Z68A-GD65 (B3)/(G3)", "Z68A-GD55 (B3)/(G3)", "Z68A-GD45 (B3)/(G3)" ir "MSI Big Bang-Marshal (B3)".

Jei kalbėti apie į 5,25“ nišą statomą skydelį "MSI MultiConnect", tai jis leidžia daug patogiau atlikti "žaibiško" spartinimo funkcijas aparatiniame lygmenyje. Čia bus galima rasti ir integruotus bevielio ryšio adapterius "Wi-Fi 802.11b/g/n" ir "Bluetooth 3.0", porą papildomų "USB 2.0" lizdų.

Be to, "MSI MultiConnect" palaiko technologiją "SuperCharger", kuri leidžia pakrauti įrenginius per USB sąsają tris kartus greičiau, nei tai leidžia standartinis USB lizdas. Savo ruožtu, tuo metu kompiuteris gali būti ir išjungtas. Deja, MSI kol kas nepranešė apie savo naujų produktų kainas, taigi teks laukti jų debiuto mažmeninėje rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)