2012 m. kinai pradės eksportuoti „Mercedes Benz“  (0)

Ekspertų nuomone 2012 metais Kinija gali užimti antrą vietą pasaulyje pagal „premium“ segmento automobilių pardavimą ir pirmą kartą automobilių pramonės istorijoje pagal šį rodiklį aplenkti Vokietiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nemažą vaidmenį šiame proveržyje gali suvaidinti ir vaisingas kompanijų „Mercedes Benz“ ir „BAIC“ bendradarbiavimas – jų bendra įmonė „Beijing Benz“ užsiima „Mercedes Benz“ modelių gamyba vidaus rinkai, praneša Avto.Viesti.ru. 

Tačiau bendra įmonė pasiryžo žengti dar toliau: Kinijoje pagaminti E klasės automobiliai bus eksportuojami į kitas šalis.

Kol kas nežinoma, į kokias konkrečias šalis, bet labiausiai tikėtina, kad tai bus Europos ir Pietryčių Azijos šalys. Ekspertai, kuriais remiasi portalas „Motorauthority“, mano, kad į Šiaurės Amerikos rinką kinų „Mercedes“ vis tik nepateks.

Reikia pridurti, kad „Mercedes-Benz“, kaip ir dauguma kitų kompanijų, laiko Kiniją strategine rinka Nr.1. Pavyzdžiui, Kinijai net buvo sukurta E klasės sedano sava versija, kuriai būdinga pailginta ratų bazė ir didesnis įrangos kiekis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)