Valdai šalį? Tam juk reikia specialios programėlės!  (1)

Eilė ekspertų, dirbančių D. Britanijos Vyriausybei, pastaruoju metu svarsto galimybę sukurti specialią aplikaciją planšetiniam kompiuteriui "iPad", kuriuo labai mėgsta naudotis premjeras Deividas Kameronas (David Cameron). Visai nenuostabu, jog toks sumanymas daug kam kelia šypseną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šią minėtųjų ekspertų idėją praneša britų dienraštis "The Times", nors premjero atstovai spaudai jokių komentarų šiuo atžvilgiu nepateikė. Programėlė (jei ji apskritai atsiras) būtų centralizuota ir realiu laiku pateiktų šviežiausias naujienas ir informaciją iš vyriausybinių įstaigų, įvairią statistiką, o taip pat "Twitter" sistemos pranešimus.

Nors oficialaus patvirtinimo nėra, žiniasklaida jau mirga marga linksmomis antraštėmis: „Valdai šalį? Mes tau turime aplikaciją!” Kas žino, galbūt ir mūsų prezidentė Dalia Grybauskaitė anksčiau ar vėliau pagalvos apie panašios aplikacijos sukūrimą prezidento reikalams spręsti. Tiesa, kiek žinoma apie prezidentinį planšetinį kompiuterį, tokio D. Grybauskaitė neturi. "The Times" duomenimis, Kameronui skirta asmeninė programėlė taip pat būtų prieinama viešai, vos tik baigus ją kurti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)