„IT+“ – pirmoji laida Lietuvoje 3D formatu  (2)

Laida apie informacines technologijas „IT+“, subūrusi prie TV ekranų nemažą naujausiomis technologijomis besidominčių žiūrovų būrį, pasirodo 3D formatu. Lietuvoje tai pirmasis ir kol kas vienintelis atvejis, kuomet laida transliuojama šiuo pasaulyje itin populiariu formatu. Tiesa, 3D formatu ši laida kol kas bus transliuojama tik internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2012 metų sausio 5 dienos „Youtube“ svetainės „Penki TV“ kanale susiradę laidą „IT+“, žiūrovai gali rinktis, ar žiūrėti ją įprastu, ar 3D formatu. Pasirinkusieji 3D mėgausis išskirtine vaizdo kokybe – pro jų akis nepraslys net menkiausias laidos vedėjos judesys, unikalios naujo prietaiso savybės ar rodomų reportažų detalės.

Laidos „IT+“ tikslas – paprasta ir lengva kalba pristatyti aktualiausias IT pasaulio naujoves ir sudominti ne tik šios srities profesionalus, bet ir visus, kuriems bent šiek tiek įdomu, kas dedasi IT rinkoje ir ką ji gali pasiūlyti kiekvienam iš mūsų. Idėjos sumanytojai teigia, jog žiūrovams pasiūlytas 3D formatas leis ne tik išgirsti apie pasaulį užkariaujančius atradimus, bet ir gauti itin kokybišką vaizdinę informaciją. Jauna, perspektyvi, tačiau jau nemenką IT srities patirtį sukaupusi laidos kūrėjų komanda nuolat stebi IT rinką ir atrenka ryškiausias bei svarbiausias naujienas, supažindina su naujausių tyrimų išvadomis, kalbina žymiausius ekspertus, apžvelgia naujausius išradimus, pataria, kokias technologijas bei įrenginius rinktis ir kaip jais naudotis.

Laidą „IT+“ TV kanalo „Penki TV“ eteryje galima matyti du kartus per savaitę – antradienį ir penktadienį, 20.00 val. Ji taip pat rodoma informaciniame portale „Penki.lt“ bei „Penki TV“ kanale per „Youtube“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: