Kirsti JAV sieną galima ir be paso – pakanka planšetinio kompiuterio  (24)

Vienas Kanados gyventojas, užmiršęs savo pasą namuose, atrado visiškai naują būdą kirsti JAV sieną – jam padėjo po ranka turėtas kompanijos „Apple“ planšetinis kompiuteris „iPad“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Martinas Reischas teigė, kad pasienio pareigūnas leido jam įvažiuoti į JAV, kai šis planšetinio kompiuterio ekrane jam parodė nuskenuotą pasą bei pateikė vairuotojo pažymėjimą. Pasak kanadiečio, jis jau buvo beveik pasiekęs JAV pasienį, kai prisiminė, kad namuose užmiršo savo pasą. Tačiau planšetiniame kompiuteryje jis turėjo savo asmens dokumentų kopijas, todėl vietoje to, kad grįžtų namo, jis nusprendė surizikuoti.

„Aš supratau, kad reikia pabandyti tai padaryti. Blogiausiu atveju būčiau grįžęs namo“, – teigė M. Reischas. 33 metų kanadietis paaiškino pasienio kontrolės pareigūnui situaciją. Pastarasis šiek tiek sutriko, kai į rankas jam buvo paduotas „iPad“. Pareigūnas nusinešė kanadiečio planšetę ir vairuotojo pažymėjimą į pasienio kontrolės punkto pastatą, o po penkių minučių išėjęs uždegė kanadiečiui žalią šviesą – jam buvo leista kirsti JAV sieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (24)