Atskleisti „Nokia“ sugrįžimo į JAV rinką planai  (28)

„Microsoft“ ir „Nokia“ jau senokai rezga planus, siekdami kaip galima sėkmingiau sugrįžti į JAV rinką. Planuojama, kad „Nokia“ jau kitą savaitę pristatys savo naują flagmaną „Lumia 900“, kuris ir skelbs apie šios kompanijos sugrįžimą į JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ ir „Nokia“ deda daug vilčių į šį išmanųjį telefoną ir ketina skirti milžinišką sumą marketingo kampanijai, kuri turėtų prasidėti dar prieš oficialų telefono išleidimą. „BetaNews“ duomenimis, reklaminėms kampanijoms ketinama skirti 100 mln. JAV dolerių. Panašios sumos užteko „Verizon“ mobiliojo ryšio operatoriui, platinant „Android“ operacinės sistemos valdomus gaminius. Būtent po sėkmingų „Verizon“ veiksmų pradėjo kilti „Android“ OS populiarumas. „Nokia“ ir „Microsoft“ tikisi panašios sėkmės.

Pranešama, kad „Microsoft“ ir „AT&T“ rado bendrą kalbą, planuodami būsimą bendradarbiavimą. „AT&T taps pirmuoju mobiliojo ryšio operatoriumi, kuris pradės „Nokia Ace“ telefono prekybą. AT&T aktyviai reklamuos šį telefoną, įrengs specialius stendus ir kitaip stengsis pritraukti pirkėjus. Tikėtina, kad parduotuvių personalas gaus papildomus priedus už šio telefono pardavimus. Tokiu atveju, „Nokia Ace“ taptų pirmuoju „Windows Phone“ telefonu, kuris būtų reklamuojamas tokiomis išskirtinėmis pastangomis.

Šio telefono sėkmė lems būsimus „Microsoft“ ir „Nokia“ planus. „Microsoft“ tikisi, kad pavyks gauti daugiau išskirtinių teisių mobiliojo ryšio operatorių parduotuvėse ir ateityje „Nokia“ galės pristatyti ne vieną flagmaną, kuris būtų reklamuojamas visu pajėgumu. Būtent šie metai gali būti lemtingi „Windows Phone“ operacinei sistemai, kuri nesugebėjo išpopuliarėti per pirmuosius metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: WPCentras.lt
WPCentras.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (28)