Pasiilgote katės? Ji gali jums atsiųsti „Twitter“ žinutę  (6)

Pasaulyje daugybė gyventojų pamišę dėl švelniųjų kačių. Kai kurie negali ištverti išėję į darbą ir laukia, kol pargrįš namo ir galės savo pirštus suleisti į malonų kailį. O ką daryti, jei norite su savo augintiniu bendrauti dažniau – pavyzdžiui, elektroninėmis žinutėmis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Markas de Vinckas taip pamilo savo naują katiną Chesterį, kad darbe nuolat galvodavo, kaip šiam namie sekasi. Vyras sugalvojo būdą, kaip sėdint darbe nuolat gauti žinutes iš katino „Twitter“ socialiniame tinkle. Todėl vyras sukonstravo medinę pelę, kuri katinui pradėjus su ja žaisti išsiunčia žinutę socialiniame tinkle katino šeimininkui.

Įrenginio pavadinimu „Kitty Twitty“ kūrėjas planuoja ateityje žinutes siunčiančius jutiklius įmontuoti ir į katino maisto dubenėlį bei miegojimo pintinę. Patį įrenginį valdo mikroprocesorinė platforma „Arduino“. Autorius įrenginiui reikalingą programinę įrangą platina nemokamai, ir netgi pateikia instrukcijas, kaip „Kitty Twitty“ pasigaminti patiems (detalų aprašymą galima rasti šiuo adresu).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)