Šveicarijos armijos peiliukas su gigantiško dydžio kaupikliu  (9)

„Victorinox“ parodoje CES oficialiai pristatė naujausią daugiafunkcinį kišeninį peilį. Paprasčiausiai pavadintu „kišeninio dydžio kaupiklis“ – jis yra mažiausias ir turbūt vienintelis pasaulyje, galintis prisijungti prie eSATA II/III ir USB 2.0/3.0 vienintele jungtimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to SSD išorėje numatoma montuoti 96 × 48 dydžio nespalvotą ekraną kaupiklio turinio peržiūrai. „Victorinox“ teigia, kad tokių įrenginių, panašių į šį, tiesiog nėra.

Iš prietaiso bus galima tikėtis 220 MB/s skaitymo ir 150 MB/s duomenų įrašymo greičio. Taip pat yra galimybė užšifruoti kaupiamą informaciją programa, kuri paremta 256-bit AES.

Gana įspūdinga turint omenyje, kad tai tiesiog raktų pakabukas, kurio viduje yra peiliukas, žirklės ir nagų dildė. Beje, peiliuką bus galima išsirinkti su 64, 128, 256 GB ar net 1TB disko talpa.

Kompanija teigia jog jis bus iki 10 kartų greitesnis nei praeiti modeliai. Kol kas nėra atskleista oficiali pasaulinė pardavimo data. Tačiau galima nusiteikti jau šiais metais paploninti piniginę už šį mažą daikčiuką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)