LucidLogix žada paspartinti mobilius GPU net 200%  (0)

Kompanija LucidLogix, kuri suteikia galimybę vienoje sistemoje įdiegti du skirtingus GPU (AMD ir nVidia) turinčias vaizdo plokštes, pristatė paslaptingą technologiją XLR8. Pastaroji skirta apjungti kelis sprendimus mobiliuose įrenginiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, jog ši technologija bus realizuota planšetiniuose kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose arba nešiojamuose kompiuteriuose su integruota grafika. Ir nesvarbu, kokia tai bus platforma: XLR8 tiks ir sistemoms su AMD APU, ir integruotai Intel HD Graphics, ir nVidia Tegra bei ARM Mali. LucidLogix inžinierių teigimu, grafikos posistemės resursai eikvojami neefektyviai, ir XLR8 turėtų šį trūkumą pašalinti. Iš esmės, technologija atjungia „nereikalingus“ procesus ir neleidžia bereikalingų pasikartojančių procesų, kartu nepamiršdama sekti sistemos energijos suvartojimo lygio. Kompanija žada net 200% produktyvumo padidėjimą, esant palyginamam energijos suvartojimo lygiui.

Tokiais pareiškimais sunku patikėti, o žurnalistai, kurie gyvai susipažino su XLR8 parodoje CES 2012, vis dar neskuba papasakoti apie savo įspūdžius. Taigi reikia tikėtis, kad LucidLogix neapsiribos vien demonstracijomis už uždarų durų ir pateiks realius produktus, kurių pagalba bus galima pamatyti XLR8 darbą visiems norintiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)