"Nissan" pristatys įbrėžimus "išsigydantį" "iPhone" dėklą  (0)

Darbai, kuriant savaime atsistatančius paviršius, vyksta jau seniai, ir kompanija "Nissan" eilei savo automobilių modeliams (tame tarpe ir "Infinity" versijai) dažyti naudoja ypatingą emalį, kuris gali pats užpildyti smulkius įbrėžimus ir defektus po jų atsiradimo. Šį išradimą ketinama pritaikyti ir išmaniesiems telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar gi japonų automobilių gamintojas pareiškė, jog eksperimento tvarka išleis ribotą partiją dėklų, skirtų išmaniesiems telefonams "iPhone 4" ir "iPhone 4S", kurie sukurti iš ABS plastiko ir turi ypatingą padengimą, savaime atsistatantį po smulkių mechaninių įbrėžimų. Paviršius buvo sukurtas, bendradarbiaujant su japonų mokslininkais, o "Nissan" automobilių kai kurie modeliai šią naujovę (jai ją tokia galima pavadinti, atsižvelgiant į jos sukūrimo metus) naudoja jau nuo 2005 m.

Automobilių gamintojo teigimu, smulkūs įbrėžimai savaime „užsitraukia“ maždaug per valandą, o kiek didesni „išsigydo“ maždaug per savaitę. Esant padidintai temperatūrai, šis procesas dar labiau pagreitėja. Ar tam, kad procesas vyktų greičiau, reikės kažkokių ypatingų procedūrų, nepranešama. Jei eksperimentas atras savo vartotoją šiam netipiniam "Nissan" produktui, serijiniai produktai turėtų pasirodyti iki šių metų pabaigos. Iš mūsų pusės belieka tik palinkėti pačių išmaniųjų telefonų gamintojams, jog šie pradėtų naudoti šią tikrai patrauklią technologiją pačių įrenginių korpusuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: