Elektra varomi ir hibridiniai automobiliai niekada netaps populiarūs?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Ishiki 2012-01-24 16:29
Del hybridu taip, tai nera labai gera alternatyva, bet as pateikiau bent kazka, apart to kad stumciau ant kazkurio is komentatoriu kox jis levas fizikas
Xdmin 2012-01-24 16:41
Ekstra atveju galetu leisti pasikrauti nuo troleibusu liniju Siaip truputi ispopuliarejus elektromobiliams manau visokios Maximos pradetu vilioti klientus siulydamos nemokama pakrovima perkant uz tam tikra pinigu suma arba tiesiog galimybe pasikrauti.
Arthuras 2012-01-24 16:46
Jei idėja kvaila, geriau jokios idėjos. Ir nereikia pateikti kvailos idėjos kaip puikaus sprendimo taisyti dabartinę situaciją.
Ishiki 2012-01-24 16:50
Tai ar as sakiau, kad elektrinis yra blogesnis uz orini? As tik pasakiau, kad yra kuriamos alternatyvos vidaus degimo varikliam, cia buvo tik pvz. O aplink puse primeta fizikus pradeda svaigt, to negali but la la la ... Viskas yra tik ar verta demesio, o ar verta to as nesakiau!
Xdmin 2012-01-24 16:57
Tas balionas kainuoja daug pigiau uz akumuliatoriu. Na o daugiau pranasumu tai ir as neizvelgiu.
Arthuras 2012-01-24 16:59
Akivaizdu, kodėl niekam neįdomi - nes nepatikima, akivaizdžiai prastesnė alternatyva, nei elektromobilis. Paprastas palyginimas. Mums reikia šilto vandens. Ir turime gamtinių dujų. Tai ką darom? Ar gaminam elektrą naudodami dujas ir šildomės elektra, ar tiesiog šildomės degindami dujas? Kuris variantas efektyvesnis?
Ishiki 2012-01-24 17:05
Isvedziojimai cia, nekalbu as kas efektyvu kas nes kalba ejo apie kuro alternatyvas, o ne ar jos efektyvios, be to ta varikli galima pritaikyti ne tik orui ir ne tik auto. Nu man tai nusisvilpt, o kad youtubei galima rast dar visokiu dalyku, pvz vien megnetais varomas generatorius, kuri vos pasukus jis greiteja ir gamina energija. Bet kam as sakau tokiem zinovam jus viska zinot, o ko nezinot tai FAKE.
Arthuras 2012-01-24 17:07
Nesupyk, kad paklausiu, bet ar tu čia pateikei pavyzdį kaip konkrečios nesąmonės, ką galima rast YOUTUBE, ar tu tikrai tiki, kad tokie dalykai egzistuoja?
immortallt 2012-01-24 17:10
Vienas stambiausiu pasaulyje investuotojas i alternatyvia energija - British Petroleum (naftininkai) Jei ideja pelninga ir jinai uzmus tavo kita versla, tai reiskia, kad ideja dar neigyvendinta ir kazkas kitas gali tave uzmusti. Tai ideja greitai isvystai, pasirupini, kad niekas negaletu su tavimi greitai lygiuotis ir uzmusi visus konkurentus, tame tarpe savo pradini versla - sveikinu, tu ka tik tapai turtingiausias ir didziausios pasaulyje kompanijos savininkas. Jei ideja ikisi i stalciu, greitu laiku vis tiek kas nors panasaus sugalvos, tada jis uzmus tave ir visus panasius i tave, susikraus milijonus, o pats eisi tualetu valyt.
Ishiki 2012-01-24 17:18
Nepradesiu gincytis, bet labai gerai visi zino kas yra investavimas, jei pasidomesit kas yra investavimas issiaiskinsit, kad tai yra pelno siekimas, ju pelnas yra kuras, reiskias jie investuos tik i tai kas jiem nes pelna o ne ji mazins, isradimas kazko pan pelna tik sumazins kam investuot i tai kas mazina jums pelna? Atsibuskit jus, kada suprasit kad viska valdo pinigai, senai vazinetume su elektriniais auto, bet tai neapsimoka. Dar vienas dalykas negaletu kaltint zmoniu del siltnamio efekto, uz kurio mazinima yra mokesciai tam tikrose valstybese. Taip kad tai dvigubai apsimoka, viena kad zmones pastoviai vartoja ir niekada nensutos kol neatsiras alternatyva, kita jie dar turi moket kad "tersia" ora.
Ishiki 2012-01-24 17:21
Atsiprasau, bet pavargau as cia gincytis. Kadangi as debilas, o jus visi protingi ir viska zinantys ismanantys ir pan. As stengsiuos kuo maziau rasyt komentarus, manau visiem nuo to bus geriau. Miegokit toliau. Manykit, kad viskas taip ir yra kaip jus isivaizduojat. Sekmes! . Man jau visiskai nusispjaut, kai viska pamatysit patys visi verksit, kodel niekas to nesake anksciau.
- 2012-01-24 17:36
. Kai apsimokės, važinėsim su elektromobiliais. O apie naftininkus - geriau pasidomėk daugiau, suprasi gal kada, kas kaip ir kodėl.
Ishiki 2012-01-24 17:45
Ne tau man aiskint ka as suprantu as labai gerai zinau ka suprantu, ir del to, kad tu zinai kitaip nezadu keist savo nuomones.
Arthuras 2012-01-24 18:31
Tokį perskaičius, nei verkt, nei juoktis.
Ishiki 2012-01-24 20:28
Zinotum tu mano pasauli, tai taip nekalbetum, bet nezinai tai patylek. O del naftininku neapsimoka tokiu energijos saltiniu israst kurie butu atsinaujinantys, nes zmogus nebetenka priklausomybes nuo ju, kol yra priklausomybe yra ir pinigai. Pradejus vazineti elektra ta priklausomybe toli grazu sumazetu daug kartu. Visuomenes priimti dalykai nevisada buna teisingi, kaip ir tavo fizikos desniai, gali buti "rytoj" paneigti, lygiai taip pat kaip plokscios zemes teorija ar kad zeme yra visatos centras tai kazkada buvo fizikos desniai priimti visuomenes. Bet sneku lyg tai padetu tau ka nors suprast! BEVILTISKA!
Ishiki 2012-01-24 20:36
Matai dar vienas dalykas, jei visi butu anksciau taip mane, dabar nebutu labai daug isradimu. Nauji dalykai gimsta tada, kai patikima, kad kazka galima atlikti uz normos ribu, jei visi gyventu normos ribose, manau dar dabar sedetume olose... Fizikos desniai yra uzrasyti zmogaus, ir tie desniai gali buti tik panasus i realybe, bet toli grazu pilnais jos neapibudina, jei jau taip mokintumeis fizika ir ja analizuotum kaip, kad dedies, tikrai suprastum apie ka kalbu. Beje yra toks dalykas kaip kvantine fizika. Ten yra tyrinejama tai ko negali paaiskinti paprasta fizika, tokius reiskinius kaip "Double Slit" kurio paprasta fizika tiesiog negali paaiskint, ir kai randi daugiau tokiu supranti, kad senoji fizika nebesugeba paaiskinti visko, o pagal savo koncepcija turetu. Zmogus parase fizikos knygas isivaizduoja, kad zino viska visatoj... Nice... Taip ir toliau.
- 2012-01-24 20:36
Cha cha. Laikysim tave už trolį, ir pasilinksminsim. Kaip tau atrodo, kas ateityje gamintų elektros energiją, reikalingą automobiliams? Turbūt saulės elementai? O juos kas pagamintų? Turbūt kokia nors kompanija? O kas trukdo tai kompanijai būti BP? Baigiasi nafta - visi persimeta antsaulės ir elektros, o BP klesti toliau. Tai vadinama investavimu. O ne tai, kuom tu kliedi. Ir tokios investicijos nesumažina BP ar kitų naftininkų pelno. Atvirkščiai - netgi padidina.
Ishiki 2012-01-24 20:44
Kura pili pagal nuvaziuotus kilometrus, saules baterijas keisi kas 10 - 20 metu, aisku tada prasides bateriju kurios gyvuoja kelis menesius gamyba... Kaip, kad dabar yra su automobiliu pramone, kompiuteriu ir pan... Kaip jus isivaizduojat, kad visos imones dirba jusu naudai?
- 2012-01-24 21:04
O kas čia taip įsivaizduoja? Jūs?
Ishiki 2012-01-24 21:16
Ir tu irodyk, kad neprasides, trumpaamziu saules elementu gamyba, kai viska i rankas perims naftininkai. Bent viena argumenta kodel tai neprasides, nes as pateikiau argumentu kodel turetu prasidet, tu pateik kodel neprasides, nes pakolkas tai tik NEBUS, NEBUS, NEBUS, be jokiu aiskiu argumentu. BENT VIENA MENKIAUSIA, kodel turetu naftos kompanijos gamint patikimus ilgaamzius saules elementus vietoj dabartinio kuro?