„iPhone 4S“ nulaužimą per parą atsisiuntė 1 mln. vartotojų  (0)

Praėjusį penktadienį „Chronic Dev Team“ grupuotės programišiai, kuriantys „Apple“ įrenginių „nulaužimus“, išleido nemokamą programą „Absinthe“, leidžiančią vartotojams patiems „nusilaužti“ savo mobiliuosius įrenginius, kurie naudoja naujausias operacinės sistemos „iOS“ versijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programa susilaukė tokio didelio „iPhone“ vartotojų susidomėjimo, kad pirmąsias 24 valandas po programos išleidimo buvo neįmanoma atlikti „nulaužimo“ (angl. jailbreak) proceso, kadangi serveris neatlaikydavo tokio didelio lankytojų srauto.

„Chronic Dev Team“ vadovas Joshua Hillas pranešė, kad programa „Absinthe“ per pirmąją parą buvo atsisiųsta per 1 milijoną kartų. Tačiau tai yra tik „Mac“ vartotojams skirtos programos versijos atsisiuntimų skaičius; vis dar nėra žinoma, kiek kartų buvo atsisiųsta „Windows“ kompiuteriams skirta versija.

Kai kompanija „Apple“ išleido „iOS 5“ su daugiau nei 200 naujų funkcijų buvo tikimasi, kad tai sumažins būtinybę vartotojams „nulaužinėti“ savo įrenginius. Tačiau toks didelis susidomėjimas parodė, kad žmonės vis dar nori „nusilaužti“ savo įrenginius ir naudotis piratinėmis programomis bei kitais nelegaliai gautais siuntiniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: