„Google+“ vartotojai galės naudoti slapyvardžius  (3)

Kitą savaitę kompanija „Google“ pažadėjo socialiniame tinkle „Google“ įdiegti naują funkciją, kuri leis registruotis, naudojant slapyvardžius (nick).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki šiol „Google+“ reikalaudavo nurodyti tikrus vardus ir pavardes. Norint sukurti savo slapyvardį, reikės tiesiog pasirinkti savo profilio skyrių „More options“, kur ir bus galima rasti atitinkamą skiltį. Tiesa, yra kai kurių apribojimų. Tam tikrais atvejais „Google+“ gali pareikalauti iš socialinio tinklo vartotojo patvirtinti, jog jis jau žinomas kaip tam tikro slapyvardžio savininkas. Viso to patvirtinimu galėtų būti publikacija žiniasklaidoje su atitinkamu vardu, koks nors dokumentas ir panašiai.

Galime priminti, jog prieš pusmetį startavusiame „Google+“ jau užsiregistravę 90 mln. vartotojų. Aišku, iki „Facebook“ auditorijos dar toli gražu, tačiau kas ten žino: galbūt „Google“ socialinis tinklas taps tikrai rimtu konkurentu „Veidaknygei“ – juk kaip tik „Google+“ kai kurie ekspertai dar šiemet prognozuoja užaugti iki 400 mln. naudotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: