Meilės vergija: bendravimas su sekso robotais (Video)  (17)

Sekso robotai gali pakeisti žmonas ir meilužes, rašo interneto portalas rt.com. Ši nauja mada vis labiau populiarėja JAV ir kitose išsivysčiusiose šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie mokslininkai mano, kad praėjus keliems dešimtmečiams santykiai tarp žmogaus ir roboto nieko nebestebins, tuo labiau, kad entuziastų šioje srityje netrūksta. Pavyzdžiui, vienas išradėjas sukūrė sekso lėlę-robotą, kuri gali ne tik kalbėti, bet ir jaučia prisilietimą. Roboto, tiksliau robotės vardas yra Roxxxy.

Amerikietis, sukūręs šį robotą, dirba dirbtino intelekto kūrimo srityje. Jis mano, kad sukūrė tobulą gyvenimo partnerį tiems, kurie dėl vienų ar kitų aplinkybių (pvz. didelio užimtumo, tingėjimo) negalėjo susirasti antrosios pusės ar draugo. Be to, labiau linkusiems į techninį samprotavimą vyrams tokią partnerę prakalbinti tikrai bus lengviau negu tikrą merginą. Beje, tai jau ne pirmasis šios lėlės prototipas – pirmasis variantas buvo pristatytas dar prieš porą metų suaugusiems skirtų pramogų parodoje „Adult Entertainment Expo“.

Tačiau ar šis robotas bus vertas meilės? Spręskite patys, pažiūrėję tolesnį video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: