Nuosava internetinė televizija – viename vaizdo kameros priedėlyje  (0)

Dar visai neseniai, norint suorganizuoti tiesioginio vaizdo transliaciją, reikėdavo brangiai kainuojančios įrangos. Tuo tarpu šiandieninė skaitmeninė technika viską gerokai supaprastina - pavyzdžiui, nuosavą internetinės televizijos kanalą galima turėti įsigijus gan nebrangų vaizdo kameroms skirtą priedėlį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nedidelis vaizdo kameros priedėlis gali pakeisti palyginti brangią įrangą. Kaip tik tokį pristatė Japonijos gamintoja „Cerevo“. „Cerevo Live Shell“ yra jungiamas prie vaizdo kameros HDMI jungties. Jo užduotis – labai paprasta: perkoduoti vaizdą internetui tinkamu formatu ir perduoti jį bevieliu „Wi-Fi“ ryšiu į internetą. Taip pat numatyta galimybė duomenų srautą perduoti įprastiniu duomenų tinklo laidu ar mobiliuoju internetu.

Įrenginys maitinamas baterijomis. Trijų AA tipo baterijų pakanka trims darbo valandoms. Vos keliomis sekundėmis vėluojantis vaizdo įrašas yra nukreipiamas į vieną iš tiesioginių transliacijų interneto svetainių, pvz., „Justin.TV“ ar „Ustream.TV“. Kol kas „Cerevo Live Shell“ yra padavinėjamas tik Japonijoje. Apytikslė jo kaina siekia 950 lt. Daugiau apie šį gaminį informacijos rasite gamintojo svetainėje šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: computerbild.lt
computerbild.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)