Poros lietuviai ieško nebe kavinėse, o internete

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Homeboy 2012-02-16 10:47
Pamiršo paminėti naktinius klubus/barus ar feisbukus. Nemanyčiau, kad internetinėje erdvėje yra lengviau surasti antrą pusę. Naktiniame klube/bare gali užkalbinti patinkančią panelę ir taip su ja susipažinti, o internetinėje erdvėje rizikuoji žiūrėti į pafotošopintas/fake nuotraukas.
blizzard 2012-02-16 11:43
Žiūrint dėl ko ieškai, jeigu vienos nakties nuotykiui tai naktinis klubas tinkamiausia aplinka, jeigu kažkam daugiau, manau internete turi daugiau šansų nei naktiniam klube. Internete vyksta visai kito lygio bendravimas, tuo pat metu gali bendrauti su N žmonių taigi sutaupai laiko, nei tu nei tas su kuriuo bendrauji nesat suinteresuoti permiegot tą pačią dieną, kadangi pokalbis nėra akis į akį daugiau šansų kad greičiau vienas kitam atsiversi ir t.t. Nesakau kad tai geriausia aplinka susirasti mylimąjį, bet manau kad naktiniuose klubuose žmonės ieško žmonių ne rimties santykiams ir ko gero nedidelė dalis iš jų po to tęsia rimtesnę draugystę..
andriulis 2012-02-16 13:15
Internetas issigelbejimas tyleniams, drovuoliams ir t.t. O kaip zinoma tokiu zmoniu yra didesne dalis nei drasiu zmoniu, todel vis daugiau lietuviu iesko antros puses internete.
Nierka 2012-02-16 20:08
Vertinu skeptiškai tokius pažinčių portalus, ypač jei jais naudojamės mes, vyrai. Vyras turi sugebėti užkalbinti jam patinkančia moterį realioje erdvėje, o ne slėpdamasis už monitoriaus. Tik tokiu būdu jis pakels savo savivertę, nesvarbu, kad jį ir atstums, tačiau tai bus puiki patirtis.
kroitus 2012-02-17 10:29
Nežinau, kiek savivertė pakils, jei pabandžius užkalbinti merginą būsi pasiųstas itin toli. Kaip tik tokiais atvejais savivertė krenta, nes vienintelė patirtis, kurią gauni - įvertinimas, kad esi nevykėlis. Dar kuo internete kitaip nei realybėj, tai kad ten ir merginos dažnai drįsta pirmos užkalbint vaikinus. Kavinėse bei klubuose mergina niekada pati nepradės pokalbio, nes ji „ne tokia“. Aš, pavyzdžiui, savo žmoną suradau per tą patį draugas.lt. Tiksliau būtent JI mane surado.
Indigo89 2012-02-17 16:25
Koncervatoriai jus, kokioj vietoj galit rinktis is tukstancio merginu, a? Nueisit i ta savo vietini bara rasit pora laisvo elgesio merginu. Mastykit realiau biski.