Ar galima virtuvėje išsiversti be šaldytuvo? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rynakot 2012-02-18 12:31
Labai gera idėja daržovių, vaisių laikymui Nors šaldytuvas vistiek bus reikalingas pieno, mėsos produktams, tačiau pradėjus naudoti šias lentynėles šaldytuvų užtektų mažesnių ir pati maisto laikymo, vartojimo koncepcija pereitų į paprastesnį, nuoširdesnį lygį. Nes juk kai tiek dėmesio skirtume produktų priežiūrai (daug daugiau meilės jauti maistui, kurį ne tiesiog įmeti į šaldytuvą, o sudėlioji, laistai ir t.t.) labiau pajustume jų vertę (ko trūksta pirmojo pasaulio vartotojams).
ddeividdas 2012-02-18 14:36
Pats kai nusiperku vaisių ar daržovių, neretai užmetu kur, ir tik tvarkydamasis šaldytuvą randu juos senus ir sudžiuvusius. Tai tikrai didesnė pagarba maistui. Aiškiai matai kiek ko turi. Parduotuvėje juk vaisiai ir daržovės stovi ne šaldytuvuose dažniausiai, o aš turiu įprotį viską mesti ten.
sabotan 2012-02-18 17:05
Na as beveik niekad nellaikau darzoviu ar vaisiu saldytuvce nebent likucei lieka tada ir padedu. As darzoviu daug tikrai nevalgau bet jai ka gaminu tai neperku dideleis kiekeis kad paskui saldytuve putu. O vaisius nusiperku uz poros dienu ir nera