Dėl įrašo „Facebook'e“ tėvas sušaudė dukters kompiuterį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

laikas 2012-02-19 17:52
O kas tau sake, kad jis tos sutarties neturi?
Strong_Bad 2012-02-19 18:15
Gerai padare, kad susaude ir, kad idejo filmuota. Is to, ka perskaite ir kas realiai vyksta matosi ant kiek skiedzia vaikas, o situo video parode jos tikraji veida. Man irgi butu ziauriai apmaudu, jei pusdieni prasiknises kita diena toki posta rasciau ypac kai nepelnytai ir netiesa. Maza kas ten vyksta, bet tai buvo paskutinis lasas ir tiek. Pastebejot, kaip jis pilnas apmaudo visa video buvo, vos tvardydamasis, cigarete visa surubuliojo, mikciojo ir visas kaip ant adatu sedi - uzuojauta.
kionig 2012-02-19 19:05
Šiaip tai tėvas teisingai padarė. Žiauresnė priemonė būtų atjungti internetą... Oj kokios lomkės malalietkoms būtų... Tada kompas taptų berverčiu. Šiaip tai iš tikrųjų dabar kiekvieno paauglio darbas yra turėti aifauną už 2k litų, laptopą, internetą, kamerą, tūsintis, per pamokas rašyti sms ir aiškinti kiek daug užduoda namų darbų, aiškinti kad per mažai atostogų... Dabartinės kartos yra inkšti, kad viskas blogai... Aš jau net nesistebiu, kodėl čia pas mum į forumą einama kaulyti uždavinių sprendimų, atsakymų...
Justas116 2012-02-19 22:04
Visą šitą kalbą galėjo "sviesti" savo dukrai į akis, nemanau, kad tokius dalykus reikia skelbti visiems viešai. Dar labai neaiškios pasekmės: ar jis nori dukrą sugėdint prieš visus ar įkrėsti proto? Kokie šios pamokos motyvai atrodo ne itin aiškūs Šaudymas į kompiuterį yra, mano nuomone, gana kvailas sprendimas. Aiškiai perlenkė lazdą
outdoor 2012-02-19 23:08
Man taip pat atrodo,kad tevas teisingai padare , nes radus toki posta nuo savo vaiku pasielgciau taip pat. Na bent dabar tikrai gales guostis savo draugems koks jos tevas ziaurus. Bent tures 1 priezasti , kuri ir taip jos pacios veiksmu priezastis. Na zinoma pauglyste sunkus laikotarpis ,bet taip kalbeti apie savo tevus ir dar viesai yra tikrai neatleistina.
Manvydas 2012-02-19 23:15
Tu ziurejai visa vaizdeli?Ar tik perskaitei straipsnio pavadinima? Jeigu ziurejai - tai turejai girdet, ka jis pasake. O pasake mazdaug, taip, kaip tu mane viesai apjuodinai - taip as tau atsakau tuo paciu. Lazda turi du galus.
vienetas 2012-02-19 23:56
Pirma reakcija: wtf? šitas reikalas senas! O kas liečia tėvą ir jo gestą... negaliu atsistebėti, jog čia tiek daug jam pritariančių Absoliučiai viskas apie tą video blogai, pradedant nuo to, kad jis apskritai egzistuoja (jei jis ne fake). Užtarėjams siūlau kada patiems pamėgint absoliučiai savo vaiką tūkstančių žmonių akyse (na, bent jau aplinkinių. Tų, kurie pažįsta). Labai įdomu kaip smarkiai santykiai į gerą pasisuktų. heh.
zet 2012-02-20 00:46
nesveikas tevas, vaiko soc tarnybos turetu susiruptinti
werafonas 2012-02-20 01:37
Pala teisėjau, o kartais ne pirmas vaikas tėvus pažemino prieš visą Facebook?? Tokioje situacijoje ko gero būčiau pasielgęs panašiai.. O dabar pasakyk, kuo čia viskas taip tragiška? Šis poelgis tėvo sujauks jų santykius dar labiau, negu, kad jie buvo? m?
wolas 2012-02-20 01:37
Aišku jei video tikras dukrai gali būti trauma(priklauso nuo žmogaus aišku), bet pasikartosiu niekada negali žinoti, kad tavo video per pora savaičių išpopuliarės, o juo labiau šitaip smarkiai, net jei jis pats tą video pašalintų tuojau pat kas nors reuploadintu jį, kaip sakoma internetas neužmirš O šiaip čia priklauso nuo žmogaus, jei ta dukra tokia baisi jis apibūdino gi sakė ne pirmas kartas čia, tai pamoką jau turi gerą. Negalima pilti šūdo tėvams ant galvų, o čia visi prieštaraujantis matosi mokiklynukai ir matyt nelabai gražiai su tėveliais elgiasi tai tiesiog automatiškai užtaria tą paauglę. Jei eitų taip lengvai padaryti tiek peržiūrų čia visi kas netingi kaip reikiant užsidirbtų, o sukurti tokius video reikia turėt labai gerą įdėją. Asmeniškai net nesuprantu kodėl šitas video toks populiarus man tai nieko čia pernelyg įdomaus nėra matyt visi tą video per faceboką prašarino.
pcg 2012-02-20 17:23
Čia nefake, taigi patys galit pažiūrėt jo kanalo kitus video ir pamatysit tą patį žmogų, beje jis yra ginklų gerbėjas. Čia originalus video.
salemas5 2012-02-23 14:29
Mldc tevukas !! Kaip supratau jo dukte yra tokia tingine kad ulialia. Na aisku kartais ir as taip pagalvoju kai reik padeti tevams, bet zinau kad ateityje man tai tik pades. Kad ir elementarus darbai tokie kaip lovos paklojimas, manu isvalymas tik uzgrudins ateityje, nes gyvenimas nera lengvas ir pinigai is niekur neatsiranda.