Nuomonė. Internetiniai mes

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

blizzard 2012-02-19 11:15
Smagiai susiskaitė
Sloth 2012-02-19 12:26
Iš esmės straipsnis neblogas, tačiau trūksta išbaigtumo. Apie kiekvieną aspektą trumpai užsimenama, bet nepateikiama detali informacija. O pabaiga apskritai nuvalkiota Taip ir nesupratau, čia daugiau mokslinis straipsniukas, bulvaras ar "patarimas kaip gyventi", žodžiu, neišbaigtas kokteilis
rimsas 2012-02-19 12:28
geras straipsnis !
blizzard 2012-02-19 12:29
Aš tai supratau kad čia kiekvienam reikia savo išvadas pasidaryt šitą perskaičius
Sloth 2012-02-19 12:40
Man šis straipsnis vos perskaičius priminė tokius žurnalus, kaip "Psichologija tau" (jei neklystu dėl pavadinimo) ir pan. Tema labai perspektyvi ir gera, o straipsnis jos pilnai neišlukštena. Patyrę internautai, bent kiek domėjęsi bendravimo psichologija šiuos dalykus ir taip žino. Čia iš tos serijos, kai tema gera, skaitosi gerai, užkabina, bet galop trūksta informacijos ir lieki nusivylęs.
blizzard 2012-02-19 12:45
Pilnai pritariu
Shinigami 2012-02-19 13:33
Manau straipsniai kuriuose yra pateikti tik faktai, be jų interpretacijos ir išvadų yra geresnis. Nes kai autorius interpretuoja faktus ir pateikia savas išvadas, straipsnio skaitytojas dažnai pats nebe masto apie faktų interpretacija ir savų išvadų padarymą. O priima autoriaus nuomonę kaip už pinigą. Nors ši nuomonė gali būti ir klaidingą. Bet straipsnis be faktų interpretacijos, o labiausiai be išvadų nėra nei mokslinis, nei bulvarinis, nei patarimas. Nes visuose šiuose straipsniuose bent jau išvados turi būti. Nors šiame straipsniję ir pateikti faktai kuriuos bet kuris internautas galėtu sugalvoti ir pats, jei tik šiek tiek pagalvotų. Bet dauguma to nedaro. Tai šis straipsnis kaip tik jiems ir skirtas.
Giedriusd 2012-02-19 13:51
Jei turi laiko analizuoti kiekviena straipsni kuri perskaitai, tai aisku tuomet jau gali uztekti ir tokio straipsnio, tuomet galesi sedeti ir mintyse galvoti isvadas. Bet juk nekiekvienas turime galimybe i visus perskaitytus straipsnius zvelgti kaip i mokslini darba ir semtis is jo naudos, dazniausiai tai tera pertraukelems uzpildyti skaitiniai, kuriu analizavimui laiko neperdaugiau yra. Todel norisi kad straipsnis butu issamus. Jei tos autoriaus mintys stipriai kirsis su tavo mastysena ir logika, tikrai abejoju ar priimsi kaip gryna piniga.
sielinas 2012-02-19 17:01
Psichologija gal labiau tinkama bendroms visuomenės/masės tendencijoms įrėminti. O juk kiekvienas žmogus yra individualus. Kas taikytina masėms nebūtinai tinka kiekvienam individui atskirai. Nelabai suprantu psichologinių testų prasmės, kurių metu gali apsimesti kuo tik nori pozityviu ar negatyviu (kaip parankiau).
ddeividdas 2012-02-21 10:10
Paprastai, kai daraisi testą, nori kažką sužinoti apie save, o ne apgauti, todėl atsakinėji objektyviai. Beje psichologiniai testai sudaromi iš šimtų klausimų, kur tas pats vis kitaip paklausiama, todėl žmogus nesusivokia, kad klausiama tas pats ir jei dar sugalvotų apsimetinėti pasimestų. Nebent išlieka galimybė visada meluoti. Bet kokia to prasmė?