Pradedantieji „Apple“ programėlių kūrėjai jėgas išmėginti gali specialioje svetainėje  (0)

Neseniai kompanija „Apple“ pristatė naują svetainę, skirtą pradedantiesiems mobiliųjų (ir ne tik) programėlių kūrėjams. Svetainėje „iOS Developer Library“ pateikiamos nuorodos tiems, kurie programėles norėtų kurti, tačiau nežino, nuo ko pradėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalą „iOS Developer Library“ pristatančiame tekste rašoma, jog pasinaudodami čia pateiktais ištekliais, lankytojai gali imtis kurti programėles ne tik „iPhone“ telefonams, bet ir planšetiniams kompiuteriams „iPad“ ir muzikos grotuvams „iPod Touch“.

Tinklapyje glaustai aprašomi žingsniai, kurių turėtų imtis pradedantieji programėlių „iOS“ įrenginiams kūrėjai. Tačiau tuo neapsiribojama ir nuorodos esančios aprašyme nuveda į konkrečius straipsnius, ką reikėtų išmokti ir nuo ko pradėti, norint kurti tokias programas ir kaip pradėti naudotis programėlėms kurti taikomais įrankiais „Xcode“ ir „iOS SDK“, „Cocoa Touch“, taip pat pateikiami objektinio programavimo C kalba principai.

Šis tinklapis apima visus aspektus susijusius su programėlių kūrimu, pradedant nuo programavimo kalbos pasirinkimo, baigiant dizainu, testavimu ir šių programų patalpinimu į „AppStore“ parduotuvę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iBlog.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)