„Adobe Flash Player“ sistemose su „Linux“ palaikys tik „Chrome“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vartotojas12345 2012-02-24 11:27
reiktu gerai perskaityti naujienas angliškai prieš postinant lietuviškai , Adobe visai neketina atsisakyti Flash, tesiog pereina prie naujos flash API pepper
absys 2012-02-24 12:01
Nu ir aš nesusilaikysiu Autoriau – negalvojai apie anglų kalbos žinių pagilinimą, nes šaltinyje šiek tiek kitokia informacija.
aKi 2012-02-24 19:24
Flash niekas neatsisako, tiesiog pačios technologijos paskirtis perorientuojama. Juo labiau, kad jei anksčiau Flash tereiškė naršyklės pluginą su paprasta 2D grafika, tai dabar toli gražu taip nėra. Paprastai tariant: Išvados - kadangi HTML5 pamažu įsigali ir nereikalauja plugino, juo galima puikiai pakeisti smulkius interaktyvius web komponentus, tarkim slaiderius, baneriukus, video ir pan. Kitavertus, didesnės web aplikacijos žymiai greičiau ir patogiau rašosi Flash platformoje, todėl Adobe ateityje tiesiog taikys Flash įskiepį į stambesnių web aplikacijų kūrimą (remiantis jų roadmapu, tai pagrinde bus 3D žaidimai). Be to, didelis Adobe koziris yra AIR, kadangi visas Flash programas bus galima paleisti tiek naršyklėje, tiek kompiuteryje, tiek smartphonuose (beje, dėl to Flash plugino telefonuose tiesiog nebereikia). Galima lyginti su Java, tačiau Flash plugino paplitimas yra žymiai didesnis nei Javos.