„Nokia“ siūlo išsekusią telefono bateriją atgaivinti vibratoriaus formos krovikliu (Video)  (15)

Barselonoje vykstančioje parodoje „Mobile World Congress“ buvo galima pamatyti ne tik naujų, įmantrių gaminių, bet ir įgyvendintų kur kas paprastesnių, tačiau ne mažiau svarbių idėjų. Viena tokių – nešiojamas „Nokia“ kroviklis „DC-16“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš esmės tai yra dar viena baterija, tik „nepririšta“ prie jokio įrenginio. Ji suteikia mobilumo jausmą, mat jos energiją galima atiduoti bet kokiam įrenginiui, turinčiam „microUSB“ jungtį – telefonui, muzikos grotuvui, fotoaparatui…

Sprendimas turėtų patikti tiems, kas naudoja išmaniuosius telefonus (paprastai turinčius ydą išsikrauti per kelias ar net porą dienų) ir kas daug keliauja. „DC-16“ įmontuota 2200 mAh ličio jonų baterija leis telefoną visiškai įkrauti du kartus. Kiek kroviklyje dar liko energijos, visada galima patikrinti spustelėjus specialų mygtuką, o radus elektros šaltinį, vėl galėsite įkrauti tiek jį, tiek patį telefoną.

Krovikliai bus parduodami keturių spalvų – baltos, juodos, mėlynos ir raudonos. Tiesa, vibratorių primenanti jo forma gali patikti ne visiems. Prekyboje „DC-16“ pasirodys kovo pabaigoje, jis kainuos apie 25 eurus (86 Lt). Daugiau apie šio gaminio ypatumus žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: