„Apple Siri“ įsitaisė A-klasės „Mercedes“ automobiliuose  (4)

Automobilių pramonės gigantas „Mercedes-Benz“ pamažu daro „Apple“ produkciją svarbia sudedamąja savo A-klasės automobilių informacinės–pramoginės sistemos dalimi. Pirmieji automobiliai su valdymo balsu sistema „Siri“ bus parodyti šių metų Ženevos automobilių parodoje, kuri įvyks jau už poros savaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sistema pavadinimu „Drive Kit Plus“ integruoja „iPhone“ išmanųjį telefoną į automobilio elektronikos sistemą ir užtikrina kai kurių automobilio funkcijų valdymo galimybę pasinaudojant programine įranga „Digital DriveStyle App“. Tokiu būdu vairuotojas gali dirbti su „iPhone“ programomis, naudodamasis integruotu į automobilio prietaisų skydelio priekį ekranu. Natūralu, kad taip galima pasinaudoti ir asmeninio programinio asistento „Siri“ pagalba, pateikiant jam komandas balsu.

Kokias konkrečiai programas galės vartotojai pridėti į A-klasės „Mercedes“ automobilių informacinę–pramoginę sistemą, nuspręs tik kompanijos specialistai: vis tik vairavimo saugumas – tikrai svarbus aspektas, o pramogos blaškyti neturi. Pavyzdžiui, dabartiniame nemokamų programų sąraše galima surasti programėles darbui su „Twitter“ ir „Facebook“, taip pat internetine paslauga „Aupeo Personal Radio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)