ASUS pristatys „Windows Phone“ telefonus, kai bus „tam tinkamas laikas“  (4)

Kompanija ASUS pasiruošusi pristatyti mobilų įrenginį su operacine sistema „Windows Phone“. Apie tai interneto portalui "Pocket-lint" pareiškė ASUS mobilių įrenginių padalinio vadovas Benson Lin.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsakydamas į klausimą apie tai, kokios yra ASUS mobilaus aparato su „Windows Phone“ pasirodymo galimybės, B. Lin atsakė: „Mes labai glaudžiai bendradarbiaujame su „Microsoft“. Kai tik mes matysime, jog atėjo tinkamas laikas, mes, žinoma, tai padarysime.“ Iki šiol taivaniečių kompanija buvo sutelkusi dėmesį į planšetinius kompiuterius ir išmaniuosius telefonus, kurie dirbo su „Google“ operacine sistema „Android“, tačiau tokia situacija gali keistis. B. Lin jau nešiojasi su savimi HTC pagamintą telefoną su „Windows Phone“ ir net parodė jį žurnalistams, sakydamas: „Aš savo kišenėse nešiojuosi bent du konkurentų produktus. Šiuo metu su manimi yra „HTC Titan“ ir „Galaxy Nexus““. ASUS atstovas pripažino, jog elgiasi taip, kad visada prisimintų, ką gali pasiūlyti konkurentai, o ASUS produktai tokiems pasiūlymams gali pasiūlyti alternatyvą. „Mūsų sprendimai pagal bet kurį parametrą (ekranas, kaupiklio talpa ir net dizainas) gali rungtyniauti su konkurentais. Aš manau, mes esame pakankamai stiprūs konkuruoti šioje rinkoje, ir mes turime kažką ypatingo – PadStation“, – pažymėjo ASUS atstovas.

Kaip žinia, „PadStation“ – tai speciali išplėtimo stotelė (angl. docking station), paverčianti neseniai anonsuotą išmanųjį telefoną „PadFone“ į planšetinį kompiuterį su „Android 4.0“ arba netbook tipo kompiuterį, jei prie jo prijungiama klaviatūra. Šiuo metu kompanija labai daug tikisi iš šio hibridinio įrenginio. „Iš pradžių mūsų strategija yra maksimalus susitelkimas“, – pažymėjo B. Lin, kartu pridurdamas, jog įrenginio su „Windows Phone“ pasirodymas gali šiek tiek sutrikdyti kompaniją, ateinančią į naują rinką.

Beje, galima paminėti, jog kompanija ASUS buvo vienas iš ankstyvųjų „Microsoft“ partnerių, kuriant platformą „Windows Phone“, ir net išleido prototipą, skirtą tokių įrenginių gamintojams. Tačiau kai rinkoje 2010 m. pasirodė operacinė sistema „Windows Phone 7“, taivaniečių kompanija nepristatė jokio oficialaus produkto su mobiliąja „Microsoft“ operacine sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: