Darbui su „Windows Phone 8“ gali prireikti naujų telefonų  (8)

Su kiekvienu nauju gandu vis labiau gęsta viltys, jog „Windows Phone“ išmanieji telefonai nuolat gaus šviežiausią „Microsoft“ operacinės sistemos versiją. Anksčiau buvo kalbama, jog „Windows Phone 8 Apollo“ bus visiškai kitokia: naujas branduolys ir kai kurios „Windows 8“ posistemės. Dabar pranešama, jog naujoji „Microsoft“ mobilioji OS nebus skirta seniems „Windows Phone 7“ telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, MWC 2012 parodoje „Microsoft Windows Phone“ padalinio viceprezidentas Terry Myerson į klausimą apie senų telefonų atnaujinimo iki „Apollo“ galimybes atsakė tik tiek, jog programos bus suderinamos su būsima operacine sistema: „Mes dar neanonsavome „Windows Phone 8“, tačiau dėl suderinamumo galiu pasakyti, jog mūsų užduotis yra visų „Windows Phone 7“ programų darbas „Windows Phone 8“ „.

Jei „WP 8 Apollo“ iš tikrųjų bus nesuderinama su senesniais išmaniaisiais telefonais, tai bus tikrai skausminga šios platformos savininkams, be to, pakenks „Windows Phone“ populiarumui, kuris ir taip nėra didelis, lyginant su pagrindiniais konkurentais – „Android“ ir „iOS“. Juk net „Windows Phone 7“ išmanieji telefonai, kurie pasirodys, pavyzdžiui, porą mėnesių prieš „Windows Phone 8“ debiutą, gali likti be naujų funkcijų (išskyrus tas, kurias suteikia programos).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: