„Google Play“: „Android Market“, „Music“, „Books“ ir „Video“ nuo šiol po vienu stogu (Video)  (0)

„Google“ vakar oficialiai atskleidė naują prekės ženklą – „Google Play“. Tai „Android“ programėlių turgaus, „Google Music“, „Books“ ir „Video“ tarnybų persikėlimas po vienu stogu. Kompanijos pranešėjas spaudai teigė, kad tai yra „Android programėlių turgaus evoliucija“. Taigi, „Google Play“ nuo šiol bus vieta, kur bus pardavinėjamas (arba nuomojamas, dalinamas) visas turinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad standartiniai pavadinimai, tokie kaip Android Books, Music ir Video nuo šiol vadinsis Google Play Books, Google Play Music, Google Play Movies. „Android“ įrenginiai, kurie turi 2.2 ar naujesnę operacinės sistemos versiją, jau šią savaitę turėtų pajausti skirtumus, mat bus atnaujinta ir viena pagrindinių Android programėlių – Android Market. Tiesa, pasikeis ir pastarosios pavadinimas, nuo šiol ji turėtų vadintis Google Play Store.

„Google Play“ jau pasiekiamas adresu play.google.com. Šia proga vyksta ir kelių programėlių išpardavimas, jas galite pamatyti čia. Daugiau apie šią naujovę žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: