Failus galima paimti rankomis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Asche 2012-03-08 12:03
When touch screen is to mainstream.. Tinka pasakymas: "Going beyond.." .. Srsly, kam to reikia? Suprantu patogu is keliu metru atstumo rankos judesiais valdyti TV.. Patogu ir su pirstais baksnoti ant ekrano.. Nu bet kai rankas uz monitoriaus kist ir maskatuot, tai tikrai nepatogu.. Pabandykit patys uz monitoriaus rankas padet mazdaug tokioj pat padety kaip per video.. Kiek atstumo nuo akiu iki monitoriaus lieka?? Pusantro sprindzio.. Kai siuo metu pas mane atstumas netoli metro..
alkaponas 2012-03-08 13:07
Vienas žodis. Nesusipratimas. Kam rankas kišti po ekranu ? Hologramos efekto norisi? Efektas niekada nebus kaip kad tikra holograma ir neprigis rinkoje. Verčiau jau panaudotų Kinect'a kompiuterio valdyme. Sukurtu vietoj pelytės arba šalia pelytės identiškas žmogui rankas kurios programoje ar os atstotų kursorių's. Kitas variantas, vėlgi panaudojant Kinect'a tai kombinuotas akių ir rankų sekimas. Taip nereikėtų imituoti rankų, ir būtų kompiuteris tiksliai valdomas žmogaus be kursorių pagalbos.
Azys 2012-03-09 11:12
nusiraminkit, tai tik eksperimentinis modelis, juk vietoj to ekrano gali būti, tarkim, akiniai. Visai šaunu būtų 3d objektus modeliuoti tiesiog ant stalo.
Sinister 2012-03-09 17:48
(panašesnio varianto neradau, o ir nelabai ieškojau). Niekas nekaišios rankų po ekranais. Naudojama bus ne namų reikmėms, o labiau projektavimams ir panašiai. Bent jau artimiausioje ateityje. Nors iki tos artimiausios ateities dar kiek tolokai, na bet pradžia jau yra.