AMD ketina anonsuoti APU „Trinity“ birželio pabaigoje  (1)

Hibridiniai AMD mikroprocesoriai „APU Trinity“ su naujos „Piledriver“ architektūros branduoliais ir patobulinta integruotos grafikos posistemė turėtų kilstelėti AMD procesorius į naują spartos lygmenį. Kompanija žada šiuos gaminius pristatyti baigiantis pirmajai šių metų pusei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hibridinių AMD mikroprocesorių „APU Trinity“ su „Socket FM2“ tipo lizdu charakteristikas mes jau žinome. Viskas puikiai atrodo popieriuje, tačiau kompanija AMD nuolat atideda savo naujų hibridinių procesorių debiutą. Kada gi dabar mums laukti šios naujienos? Vokiečių šaltinis „Computerbase“, kurio žurnalistai parodoje „CeBIT 2012“ veltui laiko neleido, praneša, jog kompiuterinių pagrindinių plokščių gamintojai ruošiasi pristatyti labai platų savo produkcijos asortimentą su „Socket FM2“ platforma birželio pabaigoje vyksiančioje parodoje „Computex 2012“.

Šaltinio teigimu, platformos FM1 ir FM2 nebus suderinamos mechaniškai, tad ketinantiems modernizuoti dabartines FM1 sistemas naujais „APU Trinity“, teks keisti ir pagrindinę plokštę. Pirmuoju mikroschemų rinkiniu naujoms motininėms plokštėms taps AMD A85, tačiau apie jo charakteristikas, deja, kol kas nieko nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: