„Blizzard Entertainment“ atleidžia šimtus darbuotojų  (4)

Korporacija „Blizzard Entertainment“, puikiai daugeliui žinoma savo žaidimais „Warcraft“, „StarCraft“, „Diablo“, „World of Warcraft“, atliko „savo verslo peržiūrą, atsižvelgdama į dabartinius organizacinius poreikius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios peržiūros rezultatas – apie 660 atleistų darbuotojų. Tuo pačiu metu pabrėžiama, jog tiesiogiai su žaidimų kūrėjais susijęs personalas sumažėjo tik apie 10 % („World of Warcraft“ kūrėjų komanda nenukentėjo apskritai).

„Blizzard“ vadovas Mike Morhaime pažymi, jog sprendimas atsisveikinti su daugybe darbuotojų buvo nelengvas. Vis tik aplinkybės, ypač pajamų sumažėjimas, o taip pat spaudimas iš „Activision“ akcininkų, privertė atlikti nemalonią procedūrą. Daugelis turbūt žino, jog aktyvių „World of Warcraft“ abonentų skaičius stabiliai mažėja, nepaisant agresyvios reklamos su daugybe garsenybių. Taigi dabar tenka veržtis diržus…

„Blizzard“ pranešime spaudai teigiama, jog šios kompanijos žaidimų gerbėjams nėra ko jaudintis: tokie projektai, kaip „World of Warcraft: Mists of Pandaria“, „Blizzard DOTA“, „StarCraft II: Heart of the Swarm“, o taip pat „Diablo III“, pasirodys laiku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)