„Android 4.0“ jau atvyksta į HTC ir „Samsung“ telefonus  (3)

Operacinė sistema „Android 4.0“, dar žinoma kodiniu pavadinimu „Ice Cream Sandwitch“, pamažu pradeda keisti ankstesnes „Android“ versijas. Savo flagmanams atnaujinimus siūlo HTC ir „Samsung“. Tuo pačiu žadama, jog „Android 4.0“ netrukus pasirodys ir šių gamintojų ekonominės klasės išmaniuosiuose telefonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir buvo tikėtasi, kompanija HTC pradėjo platinti ilgai lauktą atnaujinimą „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“ savo pagrindinei (rinkodaros požiūriu) išmaniųjų telefonų serijai „Sensation“. Kol kas pasirodė pranešimai, jog atnaujinimo nusipelnė modeliai „HTC Sensation“ ir „Sensation XE“.

Atnaujinimas HTC telefonams apima standartinę versiją „Ice Cream Sandwich“, o taip pat atnaujintos vartotojo grafinės sąsajos „HTC Sense“ versiją 3.6, nors daugelį vartotojų tokia žinia nuliūdino, kadangi buvo tikėtasi versijos 4.0, kuri buvo anonsuota parodoje „MWC 2012“ kartu su išmaniuoju telefonu „HTC One“.

Kaip pranešama, „HTC Sensation“ serija yra pirmoji tarp mobiliųjų kompanijos įrenginių, gausiančių „Android 4.0“. Pažymima, jog vėliausiai „Sensation XE“ ir „Sensation XL“ telefonai atnaujinimą gaus kovo mėnesio pabaigoje.

„Samsung Electronics“ vakar taip pat pristatė Galaxy S II išmaniesiems telefonams skirtą programinės įrangos „Android 4.0“ („Ice Cream Sandwich“) atnaujinimą. Atnaujinimas nuo šios dienos pateikiamas Europos šalių, įskaitant Lenkijos, Vengrijos ir Švedijos, taip pat Pietų Korėjos „Galaxy S II“ turėtojams. Kompanijos atstovai teigia, jog vėliau jis bus pasiūlytas ir kitų šalių vartotojams.

Žadama, jog artimiausiu metu „Android 4.0 ICS“ programinės įrangos atnaujinimą „Samsung“ pasiūlys ir „Galaxy Note“, „Galaxy S II LTE“, „Galaxy R“ įrenginiams, taip pat „Galaxy Tab 7.0 Plus“, 7.7, 8.9, 8.9 LTE bei 10.1 modeliams.

Kovo pabaigoje „Samsung Electronics“ pasiūlys „Android 2.3 Gingerbread“ sistemos atnaujinimus, skirtus „Galaxy S“, „Galaxy Tab 7“, „Galaxy S Plus“, „Galaxy S SCL (Super Clear LCD)“ bei „Galaxy W“ telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Pavyzdžiui, kaip dalis „Galaxy S“ skirtų atnaujinimų, bus pateiktos „Face Unlock“, „Snapshot“, „Photo Editor“ ir kitos programos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: