„Intel“ iki metų pabaigos ketina pradėti teikti IPTV paslaugą  (0)

Korporacija „Intel“ ketina pradėti veiklą sau naujoje rinkoje ir pristatyti internetinės televizijos paslaugą, kuri galėtų sudaryti konkurenciją dabar rinkoje esantiems kabelinės ir palydovinės televizijos rinkos žaidėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša internetinis portalas „The Wall Street Journal“, mikroprocesorių gigantas jau kelis mėnesius veda derybas su medijų kompanijomis ir planuoja sukurti „virtualų kabelinės TV operatorių“, per kurį ir bus teikiamos IPTV paslaugos.

Pranešama, jog nurodytas mokamas IPTV naudos tą patį „Intel“ prekės ženklą. Akivaizdu, jog tai turėtų greičiau išpopuliarinti šią paslaugą tarp vartotojų, tuo tarpu turinį teiks kitos kompanijos, su kuriomis ir vedamos derybos. Savo ruožtu, potencialūs „Intel IPTV“ vartotojai turėtų patys pasirūpinti Interneto prieiga, o „Intel“ tieks savo TV priedėlius ir atitinkamą programinę įrangą.

Iš pradžių IPTV paslaugą Intel planuoja pradėti teikti JAV rinkoje jau šių metų pabaigoje, tuo tarpu apie kitus pasaulio regionus nepranešama. Tačiau jei eksperimentas pasirodys sėkmingas, galbūt ateityje ir Lietuvoje užkietėję Intel fanai galės mėgautis savo mėgstamos kompanijos internetine televizija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: