„VMware“: virtualus darbastalis gryname HTML5  (0)

Kompanija „VMware“ planuoja suteikti prieigos prie virtualių kompiuterių galimybę tiesiogiai iš interneto naršyklės lango, per žymėjimo kalbą HTML5. Technologija vadinsis WSX ir padės užmiršti apie visokiausius priedus ir specialias programas, skirtas prisijungimui prie virtualios sistemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad būtų galima paleisti operacines sistemas bet kuriame įrenginyje, suderinamame su WSX, reikės tik šiuolaikinės naršyklės. Pranešama, jog galima dirbti su virtualiais kompiuteriais, naudojant „Firefox“, „Chrome“ ir „Safari“ naršykles, o tam naudoti galima, pavyzdžiui, planšetinį kompiuterį „iPad“, nešiojamąjį arba stacionarųjį kompiuterį. Išmanieji telefonai ir „Android“ planšetiniai kompiuteriai kol kas nepalaikomi (nors, žinant „Android“ įrenginių dalį rinkoje, galima spėti, jog šios OS palaikymas taip pat suplanuotas).

Taip pat tapo žinoma, jog nežiūrint į eksperimentinę projekto stadiją, „VMware“ jau optimizuoja savo technologiją naujųjų „iPad“ ekranui „Retina“. Pabandyti naują projektą, kaip pranešama, galima „VMware Workstation“ versijoje „Tech Preview for Linux“.

  • Parsisiųsti VMware Workstation Technology Preview: nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)