„Angry Birds“ padėjo kalnuose įstrigusiam amerikiečiui neišprotėti  (15)

Amerikietis David Heatherly, kuris Montanos valstijoje (JAV) esančiuose kalnuose įstrigo dėl sniego audros ir ten praleido 3 paras, už savo išgyvenimą dėkingas krikščioniškam radijui, normuotam vytintos mėsos vartojimui ir žaidimui „Angry Birds“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikietis pareiškė, jog jo visureigis užstrigo tarp gyvenamųjų punktų esančioje teritorijoje, kai važiavo fotografuoti peizažų ir laukinės gamtos. Toje vietovėje dėl oro sąlygų neveikė mobilusis ryšys, todėl 42-ejų pašto tarnautojas negalėjo iškviesti gelbėtojų.

„Aš girdėjau istorijų apie tai, kaip žmonės patekdavo į sunkias situacijas, ir aš supratau – jei jiems pavyko, tai ir aš sugebėsiu. Aš sukūriau savo išgyvenimo sistemą: kiekvieną valandą 15-kai minučių įjungdavau variklį, kad sušilčiau, po to jį išjungdavau. Kol šildytuvas veikdavo, aš suvalgydavau nedidelį gabaliuką vytintos mėsos, klausiau krikščioniškojo radijo transliacijų ir žaidžiau „Angry Birds“. Kai pasibaigdavo tos 15 minučių, aš išjungdavau variklį, kad sutaupyčiau kuro ir pamiegočiau. Kai prabusdavau, darydavau tą patį“, – pasakojo David’as.

Išsigelbėjusio amerikiečio teigimu, būtent jo telefone buvęs žaidimas „Angry Birds“ padėjo jam neišprotėti ir išsaugoti sveiką nuovoką: „Aš žaidžiau tiek, kiek norėjau, nes turėjau automobilinį telefono įkroviklį. Tačiau vis tiek atskirtis nuo likusio pasaulio užpustytoje Montanos dykumoje kartkartėmis mane labai gniuždydavo.“

Trečią dieną po sniego audros oras smarkiai pagerėjo. „Tai buvo ženklas, kad aš atsikelčiau ir pradėčiau eiti“. Už maždaug 10,5 kilometrų David’as išėjo iš dykumos ir pamatė namelį šalia Gibsono vandens saugyklos. Priėjęs jis sutiko sargą, kuris fotografą pamaitino ir iškvietė gelbėtojų brigadą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: