„Google“ pristatė asmeninės statistikos paslaugą  (4)

Bendrovė „Google“ pranešė savo paslaugų vartotojams pradedanti teikti „Google“ paskyros naudojimo statistikos paslaugą „Account Activity“. Per šią paslaugą kiekvienas vartotojas galės susipažinti su statistiniais savo paskyros naudojimo rodikliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norintys kas mėnesį gauti išsamią ataskaitą apie įvairių „Google“ paslaugų, įskaitant „Gmail“, „Google Latitute“, „Web History“ ir kt. naudojimą, gali aktyvuoti „Account Activity“ jos nustatymų tinklalapyje. Pasak bendrovės atstovų, kiekvieną mėnesį paskyros veiklos ataskaitoje bus surinkti ir apibendrinti vartotojo „Google“ paskyros duomenys, pvz., išsiųsti el. laiškai ar populiariausios paieškos.

Ataskaitoje be kita ko bus galima pamatyti, kiek per praėjusį mėnesį esate išsiuntę elektroninių laikų, kam rašėte daugiausiai, kaip dažnai buvo peržiūrimi jūsų į „YouTube“ įkelti vaizdo įrašai ir kt. Pranešama, kad „Account Activity“ taip pat informuos ir apie fotosvetainės „Picassa“ naudojimo statistiką.

„Google“ oficialiame tinklaraštyje nurodoma, kad „Account Activity“ taip pat suteiks galimybę įsiitkinti, ar jūsų paskyra nesinaudoja įsilaužėliai. Šiuo atveju ataskaitoje bus pateikta informacija, iš kurių miestų per praėjusį mėnesį buvo prisijungta prie vartotojo „Google“ paskyros ir kokios interneto naršyklės buvo naudojamos. Pastebėjus įtartinų dalykų „Google“ rekomenmduoja iškart pasikeisti slaptažodį.

Aktyvavus šią paslaugą pranešama, kad pirmoji ataskaita bus pateikta po kelių dienų. Skelbiama, kad „Account Activity“ ataskaitas bus galima sudarinėti pasirinkus bet kokį laiko tarpą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: