Aplink pasaulį su išmaniuoju telefonu be pakroviklio: įmanoma? (Video)  (2)

Kompanija "Qualcomm" svetainėje "Youtube" publikavo gana įdomų vaizdo klipą, kuris praneša mums apie puikius išmaniųjų telefonų autonominio darbo rodiklius, kai naudojami "Qualcomm Snapdragon" mikroprocesoriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokia vaizdo klipo priešistorė? Kompanija panoro įrodyti, jog su šiuolaikiniu išmaniuoju telefonu kišenėje galima atlikti svaiginančią kelionę aplink pasaulį, o su savimi nereikės turėti pakroviklio. Užteks vieną kartą pilnai įkrauti bateriją ir - pirmyn pažinti pasaulio.

Išmaniuoju telefonu buvo nufilmuoti 9 miestai 8 skirtingose pasaulio šalyse, tuo tarpu išmanusis telefonas su jo savininku atliko maždaug 58 tūkst. kilometrų žygį. Dešinėje viršutinėje ekrano pusėje galima matyti baterijos indikatorių, kuris kelionės pabaigoje parodė, jog užsibrėžtas tikslas pasiektas.

Pats vaizdo klipas gana įdomus, tačiau vargu ar "Qualcomm" tikėjosi, jog sulauks negatyvių vartotojų atsiliepimų. Daugelis nurodė, jog "Qualcomm" nepasidalino visomis eksperimento detalėmis bei aplinkybėmis, visą tai paslėpus nuo paprastų vartotojų akių. Kyla klausimų, ar buvo naudota padidintos talpos baterija ar paprasta, ar buvo įrenginys išjungiamas lėktuvo salone. Be to, buvo įrašytos vos dvi minutės vaizdo medžiagos. Ar tik neišbuvo išmanusis telefonas visą tą likusį laiką ramybės būsenoje? Nors klausimų daug, tačiau nuotaikingą vaizdo klipą pažiūrėti vis tiek verta.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)