„Google“ gali atidaryti planšečių e-parduotuvę  (1)

„Wall Street Journal“ pranešė, kad „Google“ gali atidaryti planšetinių kompiuterių elektroninę parduotuvę. To priežastis esą prasti ir nuviliantys šių įrenginių su „Android“ operacine sistema pardavimai. Taip pat tikimasi, kad bus pardavinėjama ne tik naujoji ir jau gandų apipinta „Nexus“ planšetė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad pardavinėjimo modelis bus panašus kaip ir buvo pardavinėjamas „Nexus One“, tačiau šįkart, skelbiama, kad „Google“ yra labiau pasiruošusi. „Consumer Electronic Show 2012“ renginio metu „Asus“ pristatė $250 kainuosiančią "Tegra 3" planšetę, tačiau nuo to laiko nieko apie ją ir negirdėjome, o pastaruoju metu gandai sklinda, kad „Nexus“ (kitaip žinomą kaip "Android" operacinės sistemos flagmaną) planšetę gamins ta pati „Asus“, o jos kaina turėtų būti apie 250 dolerių.

Kaip jau ir minėjome, naujojoje „Google“ planšetinių kompiuterių elektroninėje parduotuvėje tikimasi ne tik „Asus“, bet ir „Samsung“, „HTC“ įrenginių. Pasak, „Wall Street Journal“, ši parduotuvė gali išvysti dienos šviesą kartu su naujosios „Android“ operacinės sistemos – „Jelly Bean“ versija, kuri gali pasirodyti dar 2012 metų viduryje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)