„Google“ įsigijo mobiliųjų mokėjimo technologijų kūrėją „TxVIA“  (0)

Siekdama išplėsti paslaugos „Google Wallet“ galimybes, kompanija „Google“ įsigijo bendrovę „TxVia“. Finansinė sandorio pusė neatskleidžiama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2008-ųjų „TxVia“ aptarnauja daugiau nei 100 milijonų sąskaitų. Kompanijos mobiliųjų mokėjimų sistema sertifikuota stambių mokėjimo sistemų. „Google“ pradėjo glaudžiai bendradarbiauti su „TxVia“ pernai. Sandoris greičiausiai suteiks „Google“ prieigą prie klientų duomenų bazės ir pagrindinių mokėjimo sistemų.

Virtualioji piniginė „Google Wallet“, skirta susimokėti už pirkinius internete ir įprastinėse parduotuvėse naudojant mobiliuosius telefonus, susiduria su mokėjimo sistemų, pavyzdžiui, „PayPal“, ir mobiliųjų operatorių, turinčių savo mokėjimo sistemas, konkurencija.

„Google Wallet“ šiandien veikia JAV tik NFC ryšio galimybę turinčiuose telefonuose, o paslauga gali naudotis tik mobiliojo operatoriaus „Sprint“ klientai. Kiti stambūs operatoriai „AT&T Mobile“, „T-Mobile USA“ ir „Verizon Wireless“ kartu sukūrė konkuruojančią mobiliąją platformą „Isis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)