Naujasis „iPad“ Lietuvoje pasirodys balandžio 27 dieną  (0)

Nors naujoji „Apple iPad“ planšetė jau sėkmingai parduodama įvairiose Lietuvos technikos parduotuvėse, oficialūs „Apple“ atstovai Lietuvoje „iDeal“ ja prekiauti dar nepradėjo. Nepaisant to, kompanija paskelbė oficialią prekybos, kuri sėkmingai jau vyksta, pradžios datą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ pirmadienio dieną paskelbė pranešimą, kuriame paskelbė, jog naujoji  „iPad“ planšetė šį savaitgalį atvyks į Pietų Korėją bei vienuolika Pietų Amerikos šalių ir tuo pačiu jau nuo balandžio 27 dienos bus prieinama Lietuvoje, visuose „iDeal“ salonuose.

Atvykus planšetei į Lietuvą, nuo jos pasirodymo rinkoje datos bus praėję vienas mėnuo ir dvidešimt dienų. Tai yra kur kas greičiau, negu atvyko antroji „Apple“ kompanijos planšetė, kurios lietuviams teko laukti visus du mėnesius ir keturias dienas.

Patys „Apple“ perpardavėjai apie senus pardavimo rekordus kelis kartus sumušusios naujosios planšetės pasirodymą dar nepraneša, taip pat nėra aiški tiksli būsimą jos kaina. Kol kas pigiausią naujosios „iPad“ planšetės versiją be 4G ryšio modulio Lietuvos mobiliųjų telefonų salonuose galima gauti už maždaug 2000 litų, tačiau tikėtina, jog praktiškai be tarpininkų į pardavimus įžengus „iDeal“, kaina gali šiek tiek kristi. Belieka palaukti balandžio galo ir įsitikinti patiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Paulius Masiliauskas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: