„Uppleva“ – televizorius ir baldas viename (Video)  (0)

Galbūt IKEA nėra ta kompanija, kuri šauna į galvą, kai kalbama apie elektronikos prietaisus, tačiau greitai tai gali pasikeisti. Ši baldų gamintoja pristato naujausią savo gaminį „Uppleva“, kuriame yra išmanusis televizorius, jam skirta garso sistema ir CD/DVD/Blu-Ray grotuvas, bei spintelės, kurioje visa tai sutalpinama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak kompanijos, televizoriai – tikra bėda mūsų svetainėse: jiems, kartu su visais priedais, sunku surasti vietos, o aplink mėtosi krūvos laidų. „UPPLEVA“ turėtų šias problemas išspręsti: visa elektronika integruota pačiame balde, palikta vietos ir kitiems įrenginiams, kuriuos norėtumete prijungti prie televizoriaus.

IKEA nepamiršta pasigirti ir pačių televizorių specifikacijomis, užsimindama apie Full HD skiriamąją gebą bei 400 hercų vaizdo atnaujinimo dažnį. Tiesa, kyla klausimas, ar vėliau, norint atsinaujinti į tobulesnį televizorių, neparduodamą su šiuo gaminiu, būtų įmanoma jį integruoti į „Uppleva“?

Dalyje savo parduotuvių šį unikalų baldą žada pradėti pardavinėti jau 2012-ųjų birželį, o daugiau informacijos rasite IKEA reklaminiame filmuke.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Justinas Stankevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: