HTC: pirkėjams rūpi telefonų plonumas, o ne baterijos tarnavimo laikas  (5)

Taivanio gamintojo HTC atstovai kalbėdami Sietle, JAV vykusioje konferencijoje „The Frequencies“ pasakė kelis įdomius dalykus: tarp jų vienas teiginys apie tai, kad pirkėjams telefono storis rūpi labiau nei baterijos tarnavimo laikas, o kitas - jog bendrovė daugiau nebegamins modelių su fizine QWERTY klaviatūra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HTC“ produktų portfelių vadovo Bjorn Kilburn nuomone, išmaniuosiuose telefonuose turi būti pusiausvyra tarp pramoninio dizaino ir baterijos veikimo trukmės, bet galiausiai vienas iš dviejų dalykų turi nusileisti. Naujoje „One“ išmaniųjų telefonų serijoje tikriausiai buvo paaukota baterija, nes du iš trijų telefonai buvo kritikuojami dėl baterijos veikimo trukmės ir vienintelis „One X“ išvengė nepasitenkinimo bangos, bet tik išleidus programinės įrangos atnaujinimą.

Kita įdomi „HTC“ atstovų išsakyta mintis yra tai, jog bendrovė nebesiruošia grįžti prie QWERTY klaviatūrą turinčių modelių gamybos. Paskutinis toks modelis buvo „HTC ChaCha“, išleistas dar 2011 metų vasarą, bet, panašu, HTC padarė sprendimą, kad „Android“ operacinė sistema vis dėl to yra per daug optimizuota dideliam lietimui jautriam ekranui, o ne siaurai jį primenančiai juostai su 2,6 colių įstrižaine.

„HTC“ šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, nes pardavimai jau antrą ketvirtį iš eilės mažėja, o nauja „One“ serija dėl įvairių priežasčių labai sunkiai pasiekia parduotuvių lentynas. Siekdama optimizuoti finansus ir pagerinti bendrovės veiklą, „HTC“ nustojo komplektuoti savo modelius su „Beats Audio“ ausinėmis, pakeitė finansų padalinio vadovą bei daugiau dėmesio skiria programinei įrangai, siekdama išskirti save iš kitų gamintojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)