Atgal į JAV: gamintojai pradeda kalbėti apie „onshoringą“  (3)

Puslaidininkių gamybos perkėlimo atgal į Jungtines Valstijas tema pradeda išties jaudinti amerikiečių kompanijas ir organizacijas. „Bėgimo“ į Pietryčių Aziją efektas, kai siekiama surasti pigios darbo jėgos ir minimalių gamybinių kaštų, mažėja kiekvienais metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Azijos Tigrai“ – pirmaujančios regiono šalys – didina darbuotojų algas ir plėtoja infrastruktūrą, o tai neišvengiamai taip pat padidina gamybos išlaikymo kaštus: auga vandens, elektros energijos, nuomojamo ploto ir viso kito kainos. Be to, amerikiečių kompanijų atstovai ima skųstis sunkumais, susijusiais su logistika.

Kad suprastume, ar labai subrendo elektronikos gaminių ir komponentų jiems gamintojų nors sugrįžti į gimtinę, galėsime pasitelkti organizacijos IPC specialaus anketavimo duomenis. Pastarojo pagalba apklausos analitikai pabandys apytiksliai suprasti, kaip smarkiai JAV kompanijos suinteresuotos sugražinti savo verslą į Šiaurės Amerikos žemyną. Pranešama, jog apklausos rezultatai bus publikuojami gegužės 25 d. Greičiausiai visiems bus įdomu pažvelgti į gautus duomenis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)